@Miciur-ka pomożesz w tej kwestii? Ty się chyba najbardziej znasz na lekach i ich zestawianiu. Z czym tej LR nie można?
Chyba nie o lr chodzi tylko ole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Miciur-ka pomożesz w tej kwestii? Ty się chyba najbardziej znasz na lekach i ich zestawianiu. Z czym tej LR nie można?
tak, tak, pomyliło mi się. o OLE chodziło.Chyba nie o lr chodzi tylko ole
Gratulacje zdrowej dzidziJestem po usg prenatalnymdzidzia wygląda na zdrowa to najważniejsze. Ma 5,85 cm
i najprawdopodobniej jest to kolejna dziewczynka
lekkie uklucie jest, ale najważniejsze, że zdrowa
![]()
Do 13 tyg ma prawo się podnieść, także nadzieja umiera ostatnia. Jeny jakie to niesprawiedliwe, ja bym dała wiele, zeby nub był płaski a Ty żeby się podniósł...Tak, powiedziała, że nub bardziej płaski. Oczywiście dodała, że to jeszcze nic pewnego. Chociaż powiedziała, że rzadko się myli, bo na 100 usg, które robi miesięcznie nie sprawdziło się w 2 przypadkach
Jest dzisiaj 12+0 wg OM![]()
Martoosia- , zdania podzielone nt. Czy mozna mieszac czy nie,Atomic nie poleca za to widze ze na forum staraniowym wszelakie mixy leca, z clo i wszystkimi ziołami, a ile dajesz mezowi mg zurawiny? Sama bierzesz tez? 2 tabletki nie zaszkodza, tylko sie nie bierze jesli ktos naprawde ma problemy cisnieniowe itp. Albo jakieś problemy ze zdrowiem powazniejsze, ja mezowi dawalam 10 tys mg.zurawiny , 1 Ole, Lukrecje i szyszke ale teraz bym mu dala 2tabl Ole,plus cala reszta a szyszke 1tabl. dalej , a sama bralam.50tys mg zurawiny