reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
A my usłyszymy, "no ja tu dziewczyny nie widzę" Mowie do męża dzisiaj, ze na bank bedzie chłopak i bede po Was tylko sprzatala i prała, a on się śmieje, ze taka karmaJustyna ah ile ja bym dała z takie słowa na usg!!! Ja na pewno usłyszę ooo chcecie znac płeć? Zobaczcie tu jest siusiak. Eh hahaha
martoosia04
Justyna ah ile ja bym dała z takie słowa na usg!!! Ja na pewno usłyszę ooo chcecie znac płeć? Zobaczcie tu jest siusiak. Eh hahaha
Ja znając moje szczęście też tak będę mieć [emoji849] „Mi to wygląda na chłopca jednak” - jak przy drugim. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Justyna_maj2017
@Miciur-ka moje starania nie były jakoś wybitne. Przytulanki 12h po pozytywnym teście i poprawka po 24h. Następna wizytę u gina mam 23.08 to może coś będzie widać dokładniej. Wrzucam zdjęcie tu chyba widać nuba.
Załączniki
mihasiaaa
Ja się na nubach nie znam@Miciur-ka moje starania nie były jakoś wybitne. Przytulanki 12h po pozytywnym teście i poprawka po 24h. Następna wizytę u gina mam 23.08 to może coś będzie widać dokładniej. Wrzucam zdjęcie tu chyba widać nuba.
Zobacz załącznik 883698
belle81
Hej. Wpadłam tylko powiedzieć ze dziś termin @ której nie ma
Oczywiście z samego rana zrobiłam test ale niestety bielszy być nie może. Także pewnie nic z tego,a cykl opóźniony przez upały i zmęczenie. Także ten...
Widzę że tu zwarta grupa staraczkowa z mnóstwem suplementów. Jak ja bym zeżarła tyle tabsów dziennie to by mi się żołądek odwrócił na lewą stronę. Mój M wrzodowiec więc takie combo też odpada. Daje mu tylko ole750 2x, a sama folic,żurawina i acard.
@Justyna_maj2017 piękny widok. Super ze dzidziuś zdrowy, to najważniejsze. A resztę czas pokaże
Widzę że tu zwarta grupa staraczkowa z mnóstwem suplementów. Jak ja bym zeżarła tyle tabsów dziennie to by mi się żołądek odwrócił na lewą stronę. Mój M wrzodowiec więc takie combo też odpada. Daje mu tylko ole750 2x, a sama folic,żurawina i acard.
@Justyna_maj2017 piękny widok. Super ze dzidziuś zdrowy, to najważniejsze. A resztę czas pokaże
belle81
15dpo. W niedzielę miałam jednorazowe lekkie różowe plamienie i źle się czułam.Belle oo a który dpo? U mnie w dniu miesiączki dopiero była implantacja![]()
Dziś wszystko ok. Zaczekam kilka dni na rozwój sprawy
reklama
Podziel się: