reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Przypomnij mi, masz 3 córeczki prawda? [emoji6]Justyna ja 3 razy widzialam takiego nuba... Poki co corka jak nic... Gratuluje zdrowego dzidziusia![]()
martoosia04
Dobra, to ten URINAL dorzucę, a wywalę wszystko prócz kwasy i SP i Lukrecji.
Dobra, to ten URINAL dorzucę, a wywalę wszystko prócz kwasy i SP i Lukrecji.
I ole zostaw [emoji6]
martoosia04
I ole zostaw [emoji6]
OLE dostaje mój M. a ja mam SP, wystarczy, co?
baby_girl
A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia.
Cykl chyba faktycznie nie był bezowulacyjny - tylko owu przesunęła się o 10 dni. Najlepsze jest to, że idealnie w tę owu były przytulanki bez zabezpieczenia, bo myślałam, że już dawno po zawodach. I poorawka następnego dnia... W dodatku mąż był bez abstynencji, bez supli (no bo owu 10 dni wcześniej powinna być), także wpadka stulecia, to ja... Jestem 5 dni po tej późnej owu, wczoraj/dzisiaj powinien być okres, a temperatura wysoko.
Justyna bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa
niech rośnie sobie dalej tak pięknie 
Cykl chyba faktycznie nie był bezowulacyjny - tylko owu przesunęła się o 10 dni. Najlepsze jest to, że idealnie w tę owu były przytulanki bez zabezpieczenia, bo myślałam, że już dawno po zawodach. I poorawka następnego dnia... W dodatku mąż był bez abstynencji, bez supli (no bo owu 10 dni wcześniej powinna być), także wpadka stulecia, to ja... Jestem 5 dni po tej późnej owu, wczoraj/dzisiaj powinien być okres, a temperatura wysoko.
Justyna bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa
Grabcia123
@Justyna_maj2017 super wiadomości!!!
@baby_girl ale bym się cieszyła z takiej wpadki
ja dopiero w pon będę dzwonić do giną żeby powiedział mi jakie badania zrobić... A mąż ciągle wierzy że się udało 
@baby_girl ale bym się cieszyła z takiej wpadki
Baby girl zaliczysz wpadkę na dodatek z córka. Taki boski plan![]()
Tez mam takie przeczucie [emoji23]
Jak Ana [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
belle81
@martoosia04 na paznokcie polecam Ci Biotebal. Dla mnie bomba. Brałam to na wypadajace włosy ale to paznokcie zrobiły się po nim megaA+E biore na wzmocnienie paznokci bo mam tak kiepskie i miękkie że szok.
To skoro tej żurawiny potrzeba tak duzo, to jaką polecacie? Wole tabletki niż cokolwiek kwaśnego pić.
Podziel się: