reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Ja też nie zwracałam uwagi na tego Jonasa, a teraz chyba bym inaczej podeszła, ale u nas Luisa już po ptakachJonas takie głupotki ale mi się sprawdziło... aczkolwiek nie wiedziałam ze zajdę taks zybko w ciąże wiec olałam wszelkie księżyce. Teraz może bym się za to wzięła ale już po zawodach.
Jej dziewczynki
A ja mam pytanie zupełnie z innej beczki,co wybrać dla pierwszoklasisty plecak czy tornister? Co będzie wygodniejsze i lepsze dla małych plecków? Każda wasza rada i opinia będzie cenna![]()
Wg mnie tornister jest dużo lepszy. Tylko musisz dopasować do dziecka rozstaw ramion, żeby nie spadały.
Plecaki nie sa usztywniane i często powodują skoliozę. A maluszki sporo dźwigają niestety.
I broń Boże! Tych z kółeczkami ciągniętymi i walizeczkami to zupełnie niewypał jest.
Luisa2018
Ja mam akurat dla syna plecak bo i tak go wożę i zawożę autem a dzieci maja lekcje ciagle w jednej sali i wszystkie rzeczy w szafkach wiec on nic nie nosi. Ma fajne dopasowane ramionka i wyprofilowane plecki ale to ciagle plecak nie tornister 
kredkaczarna
A ja znow mam pomieszane w glowie leeleeth. Ale nie moge odpuscic cyklu. Jesli nam nie wyjdzie do wrzesnia to chyba juz 3 dzieci nie bedzie
A ja znow mam pomieszane w glowie leeleeth. Ale nie moge odpuscic cyklu. Jesli nam nie wyjdzie do wrzesnia to chyba juz 3 dzieci nie bedzie
Nie załamuj sie! Będzie dobrze!
Pisz tu z czym masz problem to wszystkie tu razem cos wymyślimy! [emoji1320]
reklama
Tyllo nie PiS![]()
A widzisz jaka ja upolityczniona [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: