reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzis już nie kupię..ale to wam mówię było pozniej nie od razu jak zrobiłam..będziemy na razie obserwować temp..Tak widzę cień nawet szukać nie muszę. Leć po nord test i sikaj z rana. Mi pokazał fajnie kreseczki
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dziś byłam na pierwszej wizycie u gin i wg miesiączki mam 6td 1D a wg usg lekarz stwierdził 3 tydzień.. bardzo się martwię. Ale mówił ze wszystko rozwija się prawidłowo i pokazywal mi pulsujacy punkcik który ma 2mm i jest moją dzidzią

Grabcia123
Ale świetne wiadomości!!! Gratuluje z całego sercaDziewczyny dziś byłam na pierwszej wizycie u gin i wg miesiączki mam 6td 1D a wg usg lekarz stwierdził 3 tydzień.. bardzo się martwię. Ale mówił ze wszystko rozwija się prawidłowo i pokazywal mi pulsujacy punkcik który ma 2mm i jest moją dzidzią![]()
Grabcia123
@Luisa2018 mam testy mam ale nie NORD tylko same z Rossmana pink i baby..może jutro się wyrwę do apteki
[/QUOTE]
mihasiaaa
GratulacjeDziewczyny dziś byłam na pierwszej wizycie u gin i wg miesiączki mam 6td 1D a wg usg lekarz stwierdził 3 tydzień.. bardzo się martwię. Ale mówił ze wszystko rozwija się prawidłowo i pokazywal mi pulsujacy punkcik który ma 2mm i jest moją dzidzią![]()
kredkaczarna
Te z rossmana mi zawsze dobrze pokazywaly. Sikaj rano
Grabcia123
Chyba się boje rozczarowaniaTe z rossmana mi zawsze dobrze pokazywaly. Sikaj rano
reklama
martoosia04
Bardzo jestem ciekawa na ile sprawdzą się Wasze przeczucia co do płci. Choć mówi się, że ciężarne wiedzą [emoji848]
Szkoda, że te starające się nie mają takiego przeczucia, co może wyjść w danym miesiącu [emoji24]
Szkoda, że te starające się nie mają takiego przeczucia, co może wyjść w danym miesiącu [emoji24]
Podziel się: