reklama
martoosia04
Fanka BB :)
szczypiorkowa12345
@Luisa2018
Jaki śliczny !!! Nie będę ściemniać i powiem że zazdroszczę jak cholera hahaha
ehhh ... Trochę postekasz do samej siebie, potem się pozlosisz a na koniec (czyli max 2/3dnie :
) przepadniesz w miłości do tego młodzieńca
@leeleeth
Tak mocno, mocno , moooocno przytulam. Moja znajoma teraz adoptowała dziecko, mają już jedno z adopcji , jedno swoje (obaj chłopcy) i cicho liczyło że uda się dziewczynka - jest 3msc chłopiec
no cuuuudny i też już przepadli 
Jaki śliczny !!! Nie będę ściemniać i powiem że zazdroszczę jak cholera hahaha
@leeleeth
Tak mocno, mocno , moooocno przytulam. Moja znajoma teraz adoptowała dziecko, mają już jedno z adopcji , jedno swoje (obaj chłopcy) i cicho liczyło że uda się dziewczynka - jest 3msc chłopiec
szczypiorkowa12345
Co do tycj niewyjaśnionych spraw z przeszlosci. Kurcze no nie ukrywam, że jak ta dr psychologii zaczęłam mi łączyć fakty z naszej rodziny od storny męża bo oddcyhalam co 3 bo miała rację...
Nic muszę się zagłębić w lekturę która polecacie . A sama chyba będę dziękować Bogu za same dziewczynki
Nic muszę się zagłębić w lekturę która polecacie . A sama chyba będę dziękować Bogu za same dziewczynki
Luisa2018
Szczypiorkowa dokładnie, muszę przetrawić wszelkie emocji od złości po płacz aż nadejdzie radość
wiadomo cieszę się już teraz hehe ale do pełnej akceptacji jeszcze trochę zostało... daje sobie czas a potem shopping <3
Młody najbardziej ruchliwy z całej trójki aż się boje
Młody najbardziej ruchliwy z całej trójki aż się boje
martoosia04
Zaś nie zapomnij się pochwalić co upolowałaś!
reklama
Podziel się: