kredkaczarna
Fanka BB :)
U nas jest 2 lata i 3 miesiace roznicy a twraz bedzie 2 lata i 6mcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorligorligor gratulacje. Ładniutki chłopczyk.
Życzę Ci teraz wspaniałego czasu z rodziną
Miciurka masz rację chyba za wczesnie kończę testowanie owu. Ja to wogole nie umie się obchodzić z tym testami. Najpierw przez parę miesięcy za krótko moczylamA teraz za mało dni. Jak zobaczyłam taka ciemna kreche jak nigdy to pomyślałam "o to już!"
Czyli jeśli jest tak ze owu była w poniedziałek to zadzialalismy aż 4! dni przed. Czyli znów nic z tego.
Dzień dobry dziewczynki. Humor mi się poprawił bo temp poszła w górę o 0.1 więc myślę że spadek 0.03 nie zwiastowal nic złego i jakoś cień cienia szansy jestco myślicie??
@leeleeth jak się nie uda to przechodzę n A Twój system testowania![]()
A jak u Ciebie działania?Jak na moje śliczny ciążowy wykres. [emoji1307] trzymam mooooocno kciuki!
.Dzień dobry dziewczynki. Humor mi się poprawił bo temp poszła w górę o 0.1 więc myślę że spadek 0.03 nie zwiastowal nic złego i jakoś cień cienia szansy jestco myślicie??
@leeleeth jak się nie uda to przechodzę n A Twój system testowania![]()
Nie dziękuję.
Trzymam kciuki !
A jak u Ciebie działania?