reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja testowałam w szczęśliwym cyklu dopiero w dniu spodziewanej @ i wcale nie był mocny. Nastepnego dnia beta 105
I jaka płeć? Przypomnij proszę.
U mnie cały czas ćmienie brzucha jak na @.
I jaka płeć? Przypomnij proszę.
U mnie cały czas ćmienie brzucha jak na @.
Kurde ja tez tak mam.
Zaczęłam sobie wkręcać objawy [emoji85]i takie poczucie mokrosci, ci chwile latam i sprawdzam czy nie ma @
Oby się udało przynajmniej Tobie [emoji1307]
mihasiaaa
Mi testy owulacyjne pierwsze wychwycily ciążę już 6-7 dpo, także wieszMi pokazało owufriend termin nast @ na 23.09 więc jesli owu juz była, to przyspieszył mi cykl o jakies 3 dni. Więc ja bede testować nie prędzej niż tego 23.09
mihasiaaa
Właśnie odwrotnie, mi teraz wyszedł szybko test a z synkiem dopiero w.dniu miesiączki i to slabiutka kreseczka.Myslicie ze jk mo test wyszedl jkos plus minus 9-10dpo to brdziej n chlopka? Bo cos slyszalam ze na dziewczynke pozno wychodza![]()
@martoosia04 syna mam.
W zeszłym cyklu miałam ćmienie brzucha, bolał mnie jajnik, juz sobie wkręcałam że jestem w ciaży mimo stosunku przerywanego poza owulacją
Może faktycznie u mnie brak objawów to dobry objaw
W zeszłym cyklu miałam ćmienie brzucha, bolał mnie jajnik, juz sobie wkręcałam że jestem w ciaży mimo stosunku przerywanego poza owulacją
Może faktycznie u mnie brak objawów to dobry objaw
martoosia04
Mi testy owulacyjne pierwsze wychwycily ciążę już 6-7 dpo, także wiesz![]()
W sensie, że cały czas pozytywne wychodziły?
martoosia04
Dziewczyny, czy podczas okresu płodnego i owulacji szyjka powinna być wysoko, czy nisko? Bo mam wrażenie, że moja opadła.
mihasiaaa
TakW sensie, że cały czas pozytywne wychodziły?
reklama
martoosia04
No to jest nadzieja. Martwi mnie tylko ja szyjka. Bo taka ni to średnia wysokość, ni to nisko. Ale śluz mleczno-kremowy.
Podziel się: