reklama
Tymon'sMom
Fanka BB :)
Hej wszystkim 
@mihasiaaa gratulacje ślicznej dziewczynki , czy mogłabyś przypomnieć w które dni się staraliście ?
@Justyna_maj2017 dla ciebie również , piękne macie dziewczynki.
Ja dzisiaj 7 dpo wczoraj i przedwczoraj miałam takie świdrujące kłucie jajnika z prawej strony a dzisiaj nic 0 ...zastanawiam się,czy coś się zaczęło dziać i zatrzymało
pamietam to uczucie z pierwszej ciąży ,ale chyba kłuło mnie codziennie i dość długo...jak to było u was?
@mihasiaaa gratulacje ślicznej dziewczynki , czy mogłabyś przypomnieć w które dni się staraliście ?
Ja dzisiaj 7 dpo wczoraj i przedwczoraj miałam takie świdrujące kłucie jajnika z prawej strony a dzisiaj nic 0 ...zastanawiam się,czy coś się zaczęło dziać i zatrzymało
Marzycielka86
Grabcia u nas nic ciekawego, czekam na @ a po nowym roku do dzieła 
Witaj mis0890
ja mam 2 synów z przytulnek co 2 dni od @ do owu.
Witaj mis0890

mihasiaaa
My staralismy się jak testy zaczęły ciemnieć tj. 11.00 w sobotę a o 23.00 w sobotę był pik. Dodatkowo poprawilismy w niedzielę ok 24.00, niby mialo byc na 0+12.Hej wszystkim
Ja dzisiaj 7 dpo wczoraj i przedwczoraj miałam takie świdrujące kłucie jajnika z prawej strony a dzisiaj nic 0 ...zastanawiam się,czy coś się zaczęło dziać i zatrzymałopamietam to uczucie z pierwszej ciąży ,ale chyba kłuło mnie codziennie i dość długo...jak to było u was?
mis0890
Cześć Wam wszystkimGrabcia u nas nic ciekawego, czekam na @ a po nowym roku do dzieła
Witaj mis0890ja mam 2 synów z przytulnek co 2 dni od @ do owu.
Ostatnia edycja:
belle81
@mihasiaaa @Justyna_maj2017 piękne dziewuszki
Rośnijcie dalej tak pięknie i zdrowo i rozsiewajcie tu róż
@mis0890 zbieraj informacje na temat "blue sway" ale nie zaprzataj tym głowy żonie,nie teraz. Ona teraz jest na etapie wicia gniazdka a nie planowania następnego maluszka. Widzę że oboje jesteście wobec siebie bardzo czuli i wrażliwi i żadno nie chce zrobić choć najmniejszej przykrości drugiemu. Teraz macie czas na kompletowanie wyprawki dla Michalinki. Skup się na tym,może poczytaj mądry poradnik
Na synka przyjdzie czas. Ani się obejrzysz będziesz spełnionym tatą
A z tym pieskim chodź w zartach to coś jest
Mój M stwierdził że muszę się czymś zająć bo zwariuje w tych planowaniach córeczki i kupił mi w prezencie pieseczka,suczkę. Także wiesz
@mis0890 zbieraj informacje na temat "blue sway" ale nie zaprzataj tym głowy żonie,nie teraz. Ona teraz jest na etapie wicia gniazdka a nie planowania następnego maluszka. Widzę że oboje jesteście wobec siebie bardzo czuli i wrażliwi i żadno nie chce zrobić choć najmniejszej przykrości drugiemu. Teraz macie czas na kompletowanie wyprawki dla Michalinki. Skup się na tym,może poczytaj mądry poradnik
Mój M stwierdził że muszę się czymś zająć bo zwariuje w tych planowaniach córeczki i kupił mi w prezencie pieseczka,suczkę. Także wiesz
@mihasiaaa @Justyna_maj2017 piękne dziewuszki![]()
Mój M stwierdził że muszę się czymś zająć bo zwariuje w tych planowaniach córeczki i kupił mi w prezencie pieseczka,suczkę. Także wiesz![]()
Mój mąż tez kupił mi koteczkę persa. Przywiózł do domu śliczna kuleczkę. A jak zaczęłam smyrac po brzuszku to się okazało, ze koteczka ma jajka i histerii dostałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]
Co do psiaków to ja chyba mając silny instynkt macierzyński i brak partnera sprawiłam sobie takie białe maleństwo które ma już 9,5 roku. W tym samym czasie poznałam mojego obecnego męża haha. Co ciekawe to "chłopczyk" więc teraz dla obniżenia testosteronu w domu przydałaby sie dziewuszka.
reklama
gorligorligor
My przygarnelismy dwie kotki i później jeszcze trzecią, która okazala się kocurem
równowagi plci u nas nie ma. 5iu chlopa i ja jedna plus dwie kotki i jeden kocur.
Podziel się: