kitqa
Fanka BB :)
Miś [emoji7] ale słodziak. Dzięki za wytłumaczenie. Mam nadzieję że wyjdzie Ci z lcb boy, bo mnie już nie da się namowic na jego zrobienie 3,4 dni przed owu [emoji85] nie ma opcjiPrawie zupełnie odwrotniewg przeprowadzonych badań większe szanse (ok 80%) na poczęcie chłopca jest właśnie 3-4 dni (to dokładne dni po kilku miesiącach badań ustala lcb) przed owu, jakieś dwa dni przed to 50/50 a potem już do końca dziewczynkowe (też prawdopodobieństwo sięga 80%). To tylko schemat podany przez producenta na podstawie niemieckich badań. Nie wiem jakie będą dokładne wskazania dni "na żywo". O nich z pewnością napiszę Wam za kilkanaście tygodni
zawierzam tej zbadanej teorii bo moja Niunia, która spała dziś na mnie kilka godzin jest z owu przy dużej częstotliwości boboseksów
![]()
Wiem że to słodka i najbardziej przyjemna chwila na świecie czuć na sobie własne dziecko, ale radzę Ci Misiu odkładać (za każdym razem, zawsze) coreczke do łóżeczka, aby tam zasypiala. Bo gdy przyzwyczai się że śpi na was... To już będzie koniec [emoji14]