martoosia04
Fanka BB :)
A to lr i sp ? Chodzi o hormony? Możesz napisać coś więcej![]()
LR to lukrecja LicoreRoot a SP to SawPalmetto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to lr i sp ? Chodzi o hormony? Możesz napisać coś więcej![]()
Tabsy brałam ja i mój M. ze wzgl na to, że mocno chcemy córeczki. Czy zadziała - przekonamy się za kilka miesięcyMartoosia Ale Ty bralas to z jakichśwskazań czy sama na córkę ?
Kochana a skąd pomysł ma te hormony ? Ktoś Cię nakierowal ? Przepraszam że tak mecze i wypytuje Ale to dla mnie ważne. A ten sytuacji myślę że zacznę brać i ja i mąż coś w kierunku syna. Ale nie wiem na czym się opierać co do dawkowania. Żeby nie przedobrzycTabsy brałam ja i mój M. ze wzgl na to, że mocno chcemy córeczki. Czy zadziała - przekonamy się za kilka miesięcy![]()
Kochana a skąd pomysł ma te hormony ? Ktoś Cię nakierowal ? Przepraszam że tak mecze i wypytuje Ale to dla mnie ważne. A ten sytuacji myślę że zacznę brać i ja i mąż coś w kierunku syna. Ale nie wiem na czym się opierać co do dawkowania. Żeby nie przedobrzyc![]()
Wynik amniopunkcji mam za trzy tygodnie Ale jestem w miarę spokojna o niego. Wczoraj byłam na szybciej kontroli aby być spokojna do poniedziałku do wizyty i tak jak pisałam wszystko jest dobrze. Serduszko pięknie bije no i 100% chłopak. Ja za to nic nie przytylam od miesiąca a synuś wazy juz 196 g. Pani doktor twierdzi że nie powinno być żadnych komplikacji już po amniopunkcji.
Wynik amniopunkcji mam za trzy tygodnie Ale jestem w miarę spokojna o niego. Wczoraj byłam na szybciej kontroli aby być spokojna do poniedziałku do wizyty i tak jak pisałam wszystko jest dobrze. Serduszko pięknie bije no i 100% chłopak. Ja za to nic nie przytylam od miesiąca a synuś wazy juz 196 g. Pani doktor twierdzi że nie powinno być żadnych komplikacji już po amniopunkcji.