@Motylek21 strasznie trudno jest doradzić w Twojej sytuacji. Ja będą na Twoim miejscu ( po tych wszystkich zawirowaniach zdrowotnych) poszłabym w jak najbardziej naturalna metodę bez supli i zakwaszaczy.
Czy byłaś u lekarza? Sprawdzałas czy masz owu? Czy jajca pękają? Drożność sprawdzałas?
To taka podstawa. Rozumiem, ze hormony tylu tarczyca czy prolaktyna jest tez sprawdzona?
U mnie niby wszystko ok, nasienie rewelacja a w ciąże nie mogę zajść od ponad roku.
W razie co pisz priv to podpowiem co wiem
@myszka102 u mnie nasienie przy pH 5 natychmiast ginie. Wiec nie pisz proszę, ze to nie prawda. Ciało ludzkie to nie matamatyka. To co się sprawdza u jednego może zaszkodzić innemu.
PH ma na celu spowolnić ( przypadku starań na corke ) plemniory tak żeby dać fory xx, bo są wytrzymalsze z teorii. Albo przyspieszyć xy by jak najszybciej dotarły do jaja.
Nikt tu na forum nie promował metod shettlesa, które są obalone od lat o czym większość ludzi wie
Z tym testem to fajna sprawa. Sama nad nim myślałam, a wiesz może jak często maja pomyłki? Bo na amerykańskiej stronie sporo jest zanieczyszczonych próbek i wychodzą źle wyniki ( nie zgadzają się płcie )