reklama
Elenaa
Fanka BB :)
rzucił mi się artykuł przed chwilą o dzieciach Joszko Brody, mają 11 dzieci, 7 i 11sta w kolejności jest dziewczynka, reszta chlopaków. To dopiero fenomen
ale mają fajny profil na instagramie
Instagram
www.instagram.com
"Mają 11 dzieci, w tym dziewięciu synów i dwie córki: Jana (ur. 2000), Macieja (ur. 2002), Tomasza (ur. 2004), Mikołaja (ur. 2006), Jeremiego (ur. 2008), Iwa (ur. 2009), Marię (ur. 2010), Rocha (ur. 2012), Józefa (ur. 2014), Piotra (ur. 2018) i Antoninę (ur. 5 czerwca 2019)"
córki mają zawsze po roku od urodzenia poprzedniego dziecka
choc raz przerwa rok i był chłopiec...ale to chyba loteria

"Mają 11 dzieci, w tym dziewięciu synów i dwie córki: Jana (ur. 2000), Macieja (ur. 2002), Tomasza (ur. 2004), Mikołaja (ur. 2006), Jeremiego (ur. 2008), Iwa (ur. 2009), Marię (ur. 2010), Rocha (ur. 2012), Józefa (ur. 2014), Piotra (ur. 2018) i Antoninę (ur. 5 czerwca 2019)"
córki mają zawsze po roku od urodzenia poprzedniego dziecka
Ostatnia edycja:
Megi_Meg
Nie wyobrażam siebie być praktycznie przez pół życia w ciąży. Ja znam rodzinę gdzie jest 14 dzieci, w tym 11 synów i 3 córki. Wydawałoby się, że córkę jest trudniej "ustrzelić", a dla mnie zrobić syna jest trudniejsze od 6 w totka...
Elenaa
moze tak tylko Ci się wydaje, sama mówiłaś ze córke macie bo mieliście bardzo sprzyjające dziewczynkowe warunki (odstęp, niski testosteron, itd), a teraz może być inaczej. Myślę że w przeciągu tego czasu, to wszystko może się zmienić w organizmie i teraz możesz mieć warunki sprzyjające chłopcuNie wyobrażam siebie być praktycznie przez pół życia w ciąży. Ja znam rodzinę gdzie jest 14 dzieci, w tym 11 synów i 3 córki. Wydawałoby się, że córkę jest trudniej "ustrzelić", a dla mnie zrobić syna jest trudniejsze od 6 w totka...
Myslę, że tak może mówić Marantha która spełniła wszystkie warunki na synka, a urodziła kolejną dziewczynke (chyba trzecią)
Megi_Meg
moze tak tylko Ci się wydaje, sama mówiłaś ze córke macie bo mieliście bardzo sprzyjające dziewczynkowe warunki (odstęp, niski testosteron, itd), a teraz może być inaczej. Myślę że w przeciągu tego czasu, to wszystko może się zmienić w organizmie i teraz możesz mieć warunki sprzyjające chłopcu![]()
Fakt, w teorii wszytko było pod dziewczynkę, a ile jest w tym prawdy, a ile przypadku, to tego nikt nie wie [emoji24]
Liczę na to, że masz racje i ustrzelimy chłopca [emoji170] do tego czasu musze podrasować mój i męża organizm [emoji41]
Megi_Meg
Jeszcze tak sobie myślę, bo skoro organizm potrzebuje minimum pół roku aby zmienić środowisko, to może dlatego jest tak dużo nieudanych planowań ze względu na krótki czas przygotowań. Podobno w 3 miesiące organizm nie zaskoczy, a jak nagle ma się drastyczną diete, w tym suplementy, to organizm przechodzi tzw szok.
Elenaa
Ja wierzę, że Wam się udaFakt, w teorii wszytko było pod dziewczynkę, a ile jest w tym prawdy, a ile przypadku, to tego nikt nie wie [emoji24]
Liczę na to, że masz racje i ustrzelimy chłopca [emoji170] do tego czasu musze podrasować mój i męża organizm [emoji41]
Megi_Meg
Zauważyłam też, że dużo dziewczynek jest z odstępu 12 godz przed owulacją, albo dziewczyny błędnie przewidują moment owulacje, to, że jajnik boli to, nie znaczy, że jest owulacja. Mnie np też boli jajnik i wielokrotnie myślałam, że to owulacja, a monitoring pokazał, że ból oznacza, że on rośnie, a owulacje mam chyba ok 36h pózniej bez żadnych już objawów. Aplikacje może i dobrze pokazują dzień owulacji, ale apka nie wie o której godzinie może być. Może wystąpić o 6 rano, a może być o 6 wieczorem, i już robi się różnica 12 godz.
Elenaa
no wlaśnie tez tak myślę, że kłucie nie musi oznacząc owulacji teraz w tym momencie, i kobietq może źle interpretować. To samo podobno jest ze skokiem temp, ustalone jest że jest to objaw że do owulacji już doszło ale niektóre kobiety mogą mieć inaczej i skok mogą mieć tuz przed owulacją.Zauważyłam też, że dużo dziewczynek jest z odstępu 12 godz przed owulacją, albo dziewczyny błędnie przewidują moment owulacje, to, że jajnik boli to, nie znaczy, że jest owulacja. Mnie np też boli jajnik i wielokrotnie myślałam, że to owulacja, a monitoring pokazał, że ból oznacza, że on rośnie, a owulacje mam chyba ok 36h pózniej bez żadnych już objawów. Aplikacje może i dobrze pokazują dzień owulacji, ale apka nie wie o której godzinie może być. Może wystąpić o 6 rano, a może być o 6 wieczorem, i już robi się różnica 12 godz.
reklama
Megi_Meg
Ja wierzę, że Wam się udaja osobiście uważam że o syna łatwiej bo nic w tym keirunku nie robiłam a syna mam, a córke odrobinę pomogliśmy szczęsciu ale w sumie to też nie wiadomo ile było planowania a ile szczęścia
a udała się w pierwszym cyklu i myślę, że z metody O+12
![]()
Dajesz mi nadzieje
Podziel się: