reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miałam dać znać i daje.
Na razie tylko pęcherzyk :( wg OM już 6t5d ale ja wiem ze kilka dni ( 5 lub6)później miałam owulacje! Czekam na cud. Wczoraj delikatne krwawienie. Zobaczymy co będzie dalej. Co ma być to będzie. jeszcze może się pojawić zarodek choć ja już na to nie liczę :( czas pokaże.

@Dwa+Trzy trzymam kciuki :)

reklama
Miałam dać znać i daje.
Na razie tylko pęcherzyk :( wg OM już 6t5d ale ja wiem ze kilka dni ( 5 lub6)później miałam owulacje! Czekam na cud. Wczoraj delikatne krwawienie. Zobaczymy co będzie dalej. Co ma być to będzie. jeszcze może się pojawić zarodek choć ja już na to nie liczę :( czas pokaże.

Nie na takie wiadomości czekałam :(
Nadzieja umiera ostatnia! Znajoma do 9tc miała puste jajo, teraz to jajo ma 5 lat :) A lekarze tak naprawdę przygotowywali Ją już do łyżeczkowania.

Nie na takie wiadomości czekałam :(
Nadzieja umiera ostatnia! Znajoma do 9tc miała puste jajo, teraz to jajo ma 5 lat :) A lekarze tak naprawdę przygotowywali Ją już do łyżeczkowania.
Cień nadziei jeszcze mam. Jeden plus - we właściwym miejscu bo już miałam wizje kolejnej pozamacicznej i ze drugi jajowod pójdzie do usunięcia.
Jeśli teraz się nie uda to kończę ze staraniami. Widocznie tak ma być. Za dużo nerwów i łez mnie to kosztuje. Jedyne pocieszające jest to ze dwie pierwsze ciąże przeszłam bez problemu i jedynym stresem moim w jednej i drugiej było to żeby moje dzieci kolek nie miały. O nic innego się nie martwiłam. Był test, wizyta i tak leciał tydz za tygodniem, zero czarnych myśli. I było wszystko w jak najlepszym porządku a teraz piąta ciąża z kolei i nie wiadomo co będzie :(

U mnie w 6+1 był tez tylko pęcherzyk i ciąża z pomiarów jakby o tydzien młodsza. Tak wychodziło za każdym razem na poczatku. Mała nadrobiła wszystko dopiero na sam koniec. A tak cała ciąże wychodziła do tylu. A waga na porodówce 3880g wiec kawał baby urodziłam [emoji23]
Oby u mnie tak było!
Odpuszczam sobie forum. Jak będzie wszystko dobrze dam Wam znać.

Życzę Wam spokojnych Świąt! :)
Powodzenia w staraniach!

@Onaa.86 do spisania :) Spokojnych Świąt dla Was :)

U mnie kolejny zwariowany cykl. Po ostatnim bezowulacyjnym byłam pewna, że ten będzie normalny bo wg moich statystyk, co drugi jest dziwny.
Ból lewej strony nie ustępuje, szyjka "owulacyjna" , temperatura nie podskoczyła i testy ciągle pozytywne. Ehhhh

I przez to nie mam pojęcia kiedy zacząć brać duphaston :/

Załączniki

• Screenshot_20191221-135659(1).png
    Screenshot_20191221-135659(1).png
    557,3 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Miałam dać znać i daje.

Onaa.86 kciuki aby wszytsko było dobrze!

reklama
@Onaa.86 do spisania :) Spokojnych Świąt dla Was :)

U mnie kolejny zwariowany cykl. Po ostatnim bezowulacyjnym byłam pewna, że ten będzie normalny bo wg moich statystyk, co drugi jest dziwny.
Ból lewej strony nie ustępuje, szyjka "owulacyjna" , temperatura nie podskoczyła i testy ciągle pozytywne. Ehhhh

I przez to nie mam pojęcia kiedy zacząć brać duphaston :/
O Kurde sama nie wiem :/ moze temp najbardziej wiarygodna, tyle ze jak masz niski progrstreon to moze nie bedzie widocznego skoku? Jak mialas w poprzednim cyklu? A masz duohaston brac po owulacji tak? A jal weźmiesz wczensiej to co ?

Do góry