reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laski
jestem juz jestem
nie mialam dostepu do netu w weekend
kztalt zapachu- testuj i dawaj znac:-)
a ja ciagle w szoku
objawow zadnych nie mam na razie i oby jak najdluzej tylko piersi ..... , czasem podbrzusze i krzyze
musze sie w tym tyg jakos wcisnac na sile do lekarza bo najszybszy termin ma na 8 lutego a to troche pozno chyba

reklama
:-D:-D:-DK_asia ty sie nie denerwuj, słuchaj jak byłam w ciąży to ostatnią @ miałam 3.12.2000 a u lekarza byłam dopiero chyba 20.02.2001 jakoś tak. Jeżeli nic się nie dzieje nie ma powodów do zmartwień, tylko teraz bez szaleństw w sypialni....hahaha.........:tak::tak::tak: Teraz szybko spać, dużo jeść i odpoczywać.....

:tak: Kształt zapachu kciuki zaciśnięte.:-D:-D:-D

Wszystkim życze miłego wieczorku

Cześć Dziewczyny!
Nie śpię już od 4 rano, leżę w łóżku i nie mogę zasnąć.
Zaczełam przerabiać zdjęcia ze Świąt i jest jeszcze jedno, zrobione dziś o 5.00 czasu naszego tzn. w Szkocji. W Polsce jest teraz 6.30.

Dorotka!!! Twoje czary chyba podziałały!!!! Teraz czekam na ciebie!:-D:biggrin2:
Dziewczyny, to mój drugi w życiu test ciążowy!!!!

Cześć Dziewczyny!
Nie śpię już od 4 rano, leżę w łóżku i nie mogę zasnąć.
Zaczełam przerabiać zdjęcia ze Świąt i jest jeszcze jedno, zrobione dziś o 5.00 czasu naszego tzn. w Szkocji. W Polsce jest teraz 6.30.
:biggrin2:

Dorotka!!! Twoje czary chyba podziałały!!!! Teraz czekam na ciebie!:-D:biggrin2:
Dziewczyny, to mój drugi w życiu test ciążowy!!!!
eliczku Skarbie po raz trzeci GRATULUJĘ!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oooo widzę, że nie tylko ja od samego rana myślę o testach...

Pragne Was kochane poinformowac ze dziś na teście jest różowa druga kreska! (Nie jest taka mocna jak testowa ale jest mocniejsza niż była!)

O matko nie wiem czy mam się cieszyc czy jeszcze troszkę poczekac z tym świętowaniem bo przecież okres miałabym dostac dopiero 23 (a w zeszłym miesiącu to spóźnił się tydzień)...

Słyszałam taką opinię tutaj na forum, że podobno jak test wychodzi wcześniej pozytywny to na dziewczynkę? To prawda? Ja bardzo pragnę córci...

Eliczek24 moje gratulację!

PS. Termin porodu wg kalkulatora na BB wychodzi na 1.10.2008 czyżbym otwarła tym samym październik?

Ksztalt zapachu - gratulacje !!!!
a ty chcialas dziewczynke a ja chlopca :-)
mi test wyszedl dopiero 2 dzien po terminie @
2 dni przed 1 kreska byla
moze cos w tym jest....

reklama
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!:happy2::happy2::happy2:
eliczek24 i ksztalt _zapachu!!!:tak::tak::tak:
Jak widac z Nowym Rokiem coraz wiecej fasolek!
Dziewczyny napiszcie czy mialyscie w ciazy takie klucie w dole brzucha? Ja nic o tym nie wiem z wlasnego doswiadczenia bo w pierwszej ciazy nie czulam na poczatku nic takiego.Wczorajsze wymioty nie wiem czym byly spowodowane, na szczescie dzis juz ich nie bylo. Tak wogole to nie znosze wymiotow i boje sie ich strasznie, no i jak jest mi niedobrze to zrobie wszystko by tylko nie wymiotowac. W pierwszej ciazy nie wymiotowalam ani razu choc mialam nudnosci.Grypa zolodkowa to raczej nie byla, ale czy juz objawy ciazy? Nie wiem? Sadze, ze to jednak za wczesnie na objawy ciazy -ok 4- 5 dni po zaplodnieniu? Zastanawia mnie czy organizm wyczuwa wedrujace w jajowodzie zaplodnione jajo? Temp. 36,9 wczoraj 37. Wieczorem 37,6. Napiszcie jak to bylo u was.Buziaki!

Do góry