reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czuje sie jakos inaczej i nie wiem czy to ciaza czy cos innego.Tego to sie nie spodziewalam - jest inaczej niz zwylke...???

reklama
Cześć Kochane dziewczyny!
Wg klkulatora, dzidzia urodzi się jeszcze we wrześniu!
Jeszcze jestem w szoku i nie mogę uwierzyć.
Dzięki bardzo za gratulacje! Zmykam do dziecka, później jeszcze napiszę!!!

Eliczku jeszcze raz graulaski. No to z Kasią będziecie obie na wrześniówkach :-)
Kształt_zapachu no to teraz Gratuluję. Otwierasz watek październikówek :tak:
K_asia jeśli nic się złego nie dzieje to poczekaj do 6-7 tygodnia ciąży. Usłyszysz wtedy serducho fasolki i ... popłaczesz się ze wzruszenia ;-)
Medio masz tempki bardzo zbliżone do mnie :-)
Ja testuję pojutrze :baffled:

Z tego wszystkiego dziewczyny jestem zakręcona!!!
Kształ_Zapachu.Gatulacje!
K_asia - no to kochana spotykamy się na wrześniówkach!!!
Dorotka! Czekam teraz na Twój test, jestem pewna, że dołączysz do nas!!!!
Buziaki dziewczyny!
U nas dziś na zmianę pada deszcz i mokry śnieg. Przemokłam jak odprowadzałam Bartusia do przedszkola i jeszcze po drodze robiłam zakupy. Teraz się grzeje w domciu i piję herbatkę z soczkiem malinkowym
Zyczę wszystkim miłego dnia!

Eliczku i Kształt zapachu moje gratulacje!!!

275.jpg

Dorotko trzymam kciuki za Ciebie, wszystkim Wam się uda sama zostane na tym wątku.:-D:-D:-D

Nawet na to nie licz Beatko :-). Już S się postara o specjalne zajęcie dla ciebie hehe :-p
Trzymajcie kciukaski laseczki ale ja czuję już, że tym razem się nie udało :no::dry:

reklama
TRoszkę mnie nie było, a tu tyle fasolek się narobiło...
Kasiu, Eliczku, Kształt_zapachu gratulacje... i życzę szczęśliwych 9 miesięcy...
Tak się cieszę, że ten rok zaczął się przynajmniej dla Was szczęśliwie..., a jednocześnie bardzo mi smutno...
Byłam dziś na kontrolnym Hcg i na szczęście zmalało..., więc obeszło się bez szpitala...
Ciekawa jestem kiedy ja zobaczę ponownie dwie kreseczki..., chciałabym też w tym roku mieć drugiego bobaska..., a to widać nie jest takie proste jak mi się na początku wydawało..., bo albo nie ma ciąży, albo jest i poronię :(

Do góry