reklama
Medio kochanie nie nakrecaj się, mi się wydaje że na objawy jeszcze za wcześnie. Ja miałam tak samo w sierpniu- tak się nakręciłam że byłam pewna na 100% że się udało a tu klapa. @ się spóżniła tydzień, cycki mnie bolały, miałam zachcianki, w nocy chodziłam częściej do wc, krzyż mnie bolał i podbrzusze też. Ale trzymam za Ciebie kciuki, kto wie może się udało.
Gusiu a spróbuj sobie odpuścić, ja zaszłam w ciąże kiedy zupełnie dałam sobie spokój. Teraz jak S przyjedzie na 60 dni, też postaram sie wyluzować. Zobaczysz kochana jeszcze kiedyś, bedziesz różówego bobasa tulić do piersi.Beatko tylko, ze mnie bardzo przeraża słowo kiedyś

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Beatko tylko, ze mnie bardzo przeraża słowo kiedyś
Gusiu no to może wkrótce? Bardzo mi przykro, że spotkało cię takie nieszczęście. Pamietaj jednak, ze ja też poroniłam pierwsze dziecko a teraz mam już Dawidka i myślę o następnym. Wkrótce będziesz w takiej samej sytuacji jak ja. Wierzę to głęboko

Beatko nie dziękuję ;-)
Gusiu my tu piszemy o swoich sukcesach i porażkach, radości i smutku. Razem zawsze rażniej, wiec odwiedzaj nas częściej.
Dorotko powiem, że byłam pewna że teraz tobie się uda. Znasz swoje ciało, wiec sama wiesz doskonale co w trawie piszczy.
Dorotko powiem, że byłam pewna że teraz tobie się uda. Znasz swoje ciało, wiec sama wiesz doskonale co w trawie piszczy.
eliczek24
Fanka BB :)
Gusiu! Tulę Cię mocno, nie wiem co Ci słońce napisać, nigdy nie byłam w takiej sytuacji!
Bądź dobrej myśli, będzie dobrze i Ty sie doczekasz dzidziusia.
Dorotko! Ja trzymam kciuki!!! Pamiętaj!!!!
;-)
Beatko! Nasze Ty Słońce! Nie martw się nie zostaniesz tu sama! Jak S przyjedzie to za pierwszym strzałem się uda!!! Dorotka poczaruje i owu się zatrzyma u Ciebie na parę dni!

Bądź dobrej myśli, będzie dobrze i Ty sie doczekasz dzidziusia.
Dorotko! Ja trzymam kciuki!!! Pamiętaj!!!!

Beatko! Nasze Ty Słońce! Nie martw się nie zostaniesz tu sama! Jak S przyjedzie to za pierwszym strzałem się uda!!! Dorotka poczaruje i owu się zatrzyma u Ciebie na parę dni!

reklama
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Ja czuje się całkiem normalnie. Objawów ciążowych brak. Jutro zapisuję się do gina. Dziekuję za gratulacje!
Rozsyłam oczywiście zarażające fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozsyłam oczywiście zarażające fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podziel się: