reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Medio kochanie nie nakrecaj się, mi się wydaje że na objawy jeszcze za wcześnie. Ja miałam tak samo w sierpniu- tak się nakręciłam że byłam pewna na 100% że się udało a tu klapa. @ się spóżniła tydzień, cycki mnie bolały, miałam zachcianki, w nocy chodziłam częściej do wc, krzyż mnie bolał i podbrzusze też. Ale trzymam za Ciebie kciuki, kto wie może się udało.

Beatko tylko, ze mnie bardzo przeraża słowo kiedyś

Gusiu no to może wkrótce? Bardzo mi przykro, że spotkało cię takie nieszczęście. Pamietaj jednak, ze ja też poroniłam pierwsze dziecko a teraz mam już Dawidka i myślę o następnym. Wkrótce będziesz w takiej samej sytuacji jak ja. Wierzę to głęboko :tak:. Teraz nie zamykaj się w sobie. Wróć do nas, albo jeśli boli cię to bardzo mocno pogadaj z laseczki po poronieniu. Rozmowa zawsze pozwala wyładować emocje.
Beatko nie dziękuję ;-)

Gusiu my tu piszemy o swoich sukcesach i porażkach, radości i smutku. Razem zawsze rażniej, wiec odwiedzaj nas częściej.

Dorotko powiem, że byłam pewna że teraz tobie się uda. Znasz swoje ciało, wiec sama wiesz doskonale co w trawie piszczy.

Powiem tak: z jednej strony czuję, ze się udało ale dzisiaj jakoś się zdołowałam. już za dwa dni będzie wszystko jasne

Gusiu! Tulę Cię mocno, nie wiem co Ci słońce napisać, nigdy nie byłam w takiej sytuacji!
Bądź dobrej myśli, będzie dobrze i Ty sie doczekasz dzidziusia.

Dorotko! Ja trzymam kciuki!!! Pamiętaj!!!!:tak:;-)
Beatko! Nasze Ty Słońce! Nie martw się nie zostaniesz tu sama! Jak S przyjedzie to za pierwszym strzałem się uda!!! Dorotka poczaruje i owu się zatrzyma u Ciebie na parę dni!:happy2::-p:blink:

reklama
Ja czuje się całkiem normalnie. Objawów ciążowych brak. Jutro zapisuję się do gina. Dziekuję za gratulacje!

Rozsyłam oczywiście zarażające fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry