reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko! Mi się dla chłopca podoba Dariusz (dar od Boga) - i chyba się będę przy tym upierać.
Dla dziewczynki : Lilianna, Lena, Jak na razie mam te dwa - jeszcze pomyślę.

No dziewczynki - ja chyba za chwilkę będę kładła spać urwipołcia.
Buziaki i dobrej nocki.

reklama
dzień doberek! :tak:

dla dziewczynki, nam podoba się Martynka, a dla chłopca brak pomysłów, więc może wstrzelimy się w dziewuszkę i będzie problem z głowy :-)

miłego dnia :happy2:

no i dziewuszki,jedna krecha..test aptekowy + allegro, chyba muszę im uwierzyć..ale ta temka..15dzień i zero @..hmm...Czy ktoś potrafi mi to wytłumaczyć? Zaczynam świrować bo tempkę dziś mierzyłam dla sprawdzenia 3termemotrami..i wyszlo 37,1; 37,12;37,1, więc tu nie ma błędu..tempka niezakłócona, męża werbowałam do wstawania w nocy

Laseczki wczoraj zrobiłam teścik. Jak na wieczorowy to obie krechy pojawiły się niemal jednocześnie, więc chyba nie mam już wątpliwości czy jestem w ciąży :-D
W związku z tym już dzisiaj przesyłam wam obiecane całkowicie zaraźliwe fluidki :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
################################################################

A to test nr dwa:

Nie czuję się najlepiej, niepokoi mnie wczorajszy wieczorny spadek tempki, wiec zmykam disiaj do łóżka. Boję się o fasoleczkę

kasia_2005 rzeczywiscie to zastanawiajace, ale slyszalam o takich przypadkach gdzie test ciazowy wyszedl pozytywny ok 10 dni po dacie spodziewanej@. Wszystko ponoc zalezy kiedy sie zagniezdzilo, a to moze byc miedz ok. 6 do nawet 12 dzien + pare dni na wzmocnienie hormonu. Poki @ nie ma to jest szansa.

Dorota27 jak milo popatrzec na ten Twoj tesciorek! A tak wogole to za, ktorym razem udalo Ci sie z drugim dzidzusiem.

U mnie dzis slabiutka tempka 36,7:confused:. Test zrobilam negatywny:-(. Troche jestem smutna. Od owulacji minelo tak ok 9-10 dni.Moze tez powinnam zbadac sobie hormonki.Jak dostane @ to pojde do angielskiego lekarza i poprosze o badania. Nie wiem czy mi da skierowanie.A moze mi kaze probowac caly rok:baffled:.Sprobuje go przekonac jakby cos podskakiwal:-p
Beata2710 mi tez sie podoba imie Nikola dla dziewczynki, a dla chlopaka -szczerze nie mam jeszcze zadnych typow.Milego dzionka!:happy2:

Cześć

Kasiu to dziwna sprawa, a ile dni spóżnia się @? Ale temp śliczna 37,1 C poczekaj jeszcze tydzień.:-D Nie myśl o tym dużo, ja trzymam kciuki.:tak:

:-D Medio witaj, nie smutaj się może test zrobiłaś za szybko. :tak:Trzymam kciuki, będzie dobrze.

:-DDorotko,:-) Eliczku witajcie nasze mamuśki.:tak:
:tak:Jarzębinko witaj;-);-);-)

reklama
Kasiu mnie też testy aptekowe nie wychodziły nawet 20 dni po owulacji, a tempka była cały czas podwyższona... Lepiej idż sobie na hcg ilościowe, mnie dopiero one "pokazało" ciąże, a jak byłam u lekarza (przed hcg) i mówię, że mam dziwne plamienie i strasznie boli mnie brzuch, to stwierdziła, że pewnie owulacja się przesunęła, (bo testy się nie mylą) a dzień póżniej już krwotok, a po dwóch dniech hcg 53

Do góry