reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dobry wieczór ! :-)
witam weekendowo!!
i nie smutać się, kolejne testy będą OK i tego się trzymać
witam weekendowo!!

i nie smutać się, kolejne testy będą OK i tego się trzymać

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Tak jest, ja cały czas trzymam kciukasy za Kaśke!!!!!!
ja oczywiście też :-)

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
dzieki dzieki dziewczynki..puki co czekam, @ nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie a tempka ladnie sie utrzyma
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i na zakończenie dnia, bardzo dobra wiadomość od Kasi, bo wygląda na to,że coraz bliżej do sukcesu II kreseczek, powodzenia 
życzę miłej nocki
dobranoc

życzę miłej nocki
dobranoc

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witajcie laseczki.
Medio starałam się od lipca, ale tak wyszło i się poprzedłużało, że w sumie w tym czasie były 4 cykle, w tym jeden nie starankowy
Eliczku ciebie też ciągnie podbrzusze?
Kasia nadal zaciskam kciukaski
I za wszystkie pozostałe oczekujące na testowanko też
Medio starałam się od lipca, ale tak wyszło i się poprzedłużało, że w sumie w tym czasie były 4 cykle, w tym jeden nie starankowy
Eliczku ciebie też ciągnie podbrzusze?
Kasia nadal zaciskam kciukaski
I za wszystkie pozostałe oczekujące na testowanko też
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotka, jeszcze zanim zawitałam na to forum jako starczka, to troszke je podczytywałam, najpierw mocno kibicowałam, Beatce( ze względu na wyjazd męża) a potem Tobie, i jest sukces, więc trzeba tylko wierzyć że sie uda a wszystko będzie OK, teraz tylko uważaj na siebie i fasolinkę, a za 8 m-cy bedziemy obchodzili cud narodzin, powodzenia, oby jeszcze była córa, to już wogóle sukces?!?!?!

miłego dnia i do usłyszenia wieczorkiem, bo dziś sobota, więc jakieś zakupy, praca domowa i takie tam, więc do weczorka
pa pa

miłego dnia i do usłyszenia wieczorkiem, bo dziś sobota, więc jakieś zakupy, praca domowa i takie tam, więc do weczorka
pa pa

reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzień doberek, witam sie serdecznie
Dzieki wielgachne za trzymanie kciukaskow, trzymajcie dalej..bo chyba skutkuje..Przynajmniej tempka nie spada,a wręcz przeciwnie 37,3 (godzine wczesniej)!!!
Naczytalam sie wczoraj o niewychodzeniu testow..to normalka,dziewczyny pisaly nawet o 8tygodniowej ciazy,potwierdzonej przez USG,a testy 3 roznych firm kicha..
Oby tempoka sie utrzymala,bo nie znajduje innego wytlumaczenia dla jej wysokosci..tym bardziej ze z reguly jestem zimnokrwista
Dzieki wielgachne za trzymanie kciukaskow, trzymajcie dalej..bo chyba skutkuje..Przynajmniej tempka nie spada,a wręcz przeciwnie 37,3 (godzine wczesniej)!!!
Naczytalam sie wczoraj o niewychodzeniu testow..to normalka,dziewczyny pisaly nawet o 8tygodniowej ciazy,potwierdzonej przez USG,a testy 3 roznych firm kicha..
Oby tempoka sie utrzymala,bo nie znajduje innego wytlumaczenia dla jej wysokosci..tym bardziej ze z reguly jestem zimnokrwista
Podziel się: