reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzieki dzieki dziewczynki..puki co czekam, @ nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie a tempka ladnie sie utrzyma

i na zakończenie dnia, bardzo dobra wiadomość od Kasi, bo wygląda na to,że coraz bliżej do sukcesu II kreseczek, powodzenia :tak:

życzę miłej nocki
dobranoc :happy2::rofl2:

Witajcie laseczki.
Medio starałam się od lipca, ale tak wyszło i się poprzedłużało, że w sumie w tym czasie były 4 cykle, w tym jeden nie starankowy
Eliczku ciebie też ciągnie podbrzusze?
Kasia nadal zaciskam kciukaski
I za wszystkie pozostałe oczekujące na testowanko też

Dorotka, jeszcze zanim zawitałam na to forum jako starczka, to troszke je podczytywałam, najpierw mocno kibicowałam, Beatce( ze względu na wyjazd męża) a potem Tobie, i jest sukces, więc trzeba tylko wierzyć że sie uda a wszystko będzie OK, teraz tylko uważaj na siebie i fasolinkę, a za 8 m-cy bedziemy obchodzili cud narodzin, powodzenia, oby jeszcze była córa, to już wogóle sukces?!?!?!:tak::happy2:

miłego dnia i do usłyszenia wieczorkiem, bo dziś sobota, więc jakieś zakupy, praca domowa i takie tam, więc do weczorka

pa pa :cool2:

reklama
Dzień doberek, witam sie serdecznie
Dzieki wielgachne za trzymanie kciukaskow, trzymajcie dalej..bo chyba skutkuje..Przynajmniej tempka nie spada,a wręcz przeciwnie 37,3 (godzine wczesniej)!!!
Naczytalam sie wczoraj o niewychodzeniu testow..to normalka,dziewczyny pisaly nawet o 8tygodniowej ciazy,potwierdzonej przez USG,a testy 3 roznych firm kicha..
Oby tempoka sie utrzymala,bo nie znajduje innego wytlumaczenia dla jej wysokosci..tym bardziej ze z reguly jestem zimnokrwista

Do góry