reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Kinga wśród nas :-)
Kasiu kibicuję ci i rzucam w ciebie całą tonę fluidków hihi :tak:
Beatko no kondycja to podstawa hihi :-p
Jarzebinko super, ze się już dostałaś do necika :-)
A gdzie się podziała reszta laseczek? Co u was kobietki?
Ja wyspałam się, że szok. Czuję si dobrze. Oby tak dalej.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Znowu mam zaległości, niestety jak mąż jest w domu, to ciężko się dopchać do komputerka.
U nas też pogoda do bani - pada i wieje tak, że kubły ze śmieciami wywraca.
Mieliśmy ciężką nockę, Bartusia bolało uszko i miał gorączkę. Więc tak naprawdę zasneliśmy spokojnie dopiero nad ranem.
Już wkleiłam sobie suwaczki ciążowe i rzucam fluidkami dziewczyny:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niestety często boli mnie głowa i zaczeły się już nudności, nietylko poranne, czasem w ciągu całego dnia zdarza się kilka razy tulić do kibelka.
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka.

Beatka! Nie ma czego zazdrościć. Z Bartusiem miałam to samo - do 4 miesiąca, czy zjadłam, czy nie - Kibelek ściskałam. Może tym razem nie będzie tak źle.
CHyba już tak jestem skonstrułowana, że moje dzieci naciskają najbardziej na żolądek.

Witajcie dziewczynki !!
w krk tez pogoda do bani
a ja w piatek bylam na betce
jutro wyniki
mam nadzieje ze potwierdzi moje malenstwo

reklama
Pamietam pamietam
zagladam tez troche na wrzesniowki ale tutaj jak w domu ;-)
na razie czekam na wyniki betki bo ja ciagle nie wierze zero objawow ( tylko piersi)
schudlam 2-3 kg aptetyt w miare mam i czekam na wizyte z usg 8 lutego :happy2:
widze ze staraczki mocno poszalaly zimowymi wieczorami bo wrzesniowek i pazdziernikowek dopisalo
i baaaardzooo dobrzeeee!!!!!
czekamy na kolejne....

Do góry