Magic_87
Fanka BB :)
Bebaby ja już nie mialam z czegokurcze swoja droga to nieźle schudliście pewnie![]()

A nie dodałam wam że też ćwiczyłam codziennie więc trochę mięśnie się wyrobiły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bebaby ja już nie mialam z czegokurcze swoja droga to nieźle schudliście pewnie![]()
oj no podziwiam na prawde i to samozaparcie !!Bebaby ja już nie mialam z czegotyle ile się dalo to schudłam myślę że nie dużo bo ważyłam 55kg na 170cm a schudłam 4 kg
a teraz gdy juz sa 2 kreseczki to odpuscilas z dieta ??Hania z Licorice maz miał przerwę chyba w marcu 1,5 miesiąca a ja vitexa brałam cały rok miałam tylko przez ten okres 1,5 miesiąca przerwy jakość przełom stycznia lutego bo wyjeżdżaliśmy też na ferie inozytol cały czas i cały cyk zdążało mi się właśnie w styczniu że przez kilka dni nie wzięłam. Dieta była cały rok ale z odstępstwami np w wigilię itp ale na 8 miesięcy przed to już nie było odstępstw natomiast taka typowo niskokaloryczna to 8 tyg no i najlepiej 6 miesięcy z niskim IG ja tego najbardziej pilnowałam na 4 tyg przed no a głodówkato można tylko przez 3 dni bo później już może się zmienić pH organizmu
Dziewczyny robiłyście sobie przyrosty bety ja chce ale nie wiem czy w sobotę mi się uda bo chciałabym w 13 i 15dp zrobić i jak to u was wyglądało
PragneSyna ja dopiero po badaniach chce umówić się do gina ale ty faktycznie masz późno wizytę jak u Ciebie wyglądały starnka
Oj tak i już przez to mam problemy żołądkowe ale raczej odpycha mnie od słodyczy i nadal jak jem chleb to tylko dla cukrzyków pomału wprowadziłam makarony ale ziemniakow i pomidorow jeszcze nie ruszyłam i chyba nie ruszę bo po prostu nie mam na nie ochoty tak samo banany itpa teraz gdy juz sa 2 kreseczki to odpuscilas z dieta ??
Jak czytam te Twoje starania to musi byc córkaBebaby ja już nie mialam z czegotyle ile się dalo to schudłam myślę że nie dużo bo ważyłam 55kg na 170cm a schudłam 4 kg