Dajesz nadziejęJa mam przeciwciala a mam dzieci mieszanej płci![]()
reklama
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Kochana ,musze narazie odpuścić. Mam problemy zdrowotne z innymi sprawami. Nie chce strzelać w kolano i ryzykować ciąża. Przeglądam was i mocno kibicuje każdej. Ale puki nie wyjdę na prosto nie będę kombinowała.i się całą ciążę martwiła o siebie malucha..widocznie tak musi byćNo właśnie cicho tu strasznie kiedyś bardziej tętniło to forum
Anulka co u ciebie? Jak staranka
Magic_87
Fanka BB :)
U mnie się z chłopakami nie sprawdziło nie mam w ogóle przeciwciał a 2 chłopakówDziewczyny co o tym myslicie?? Link do: Toxoplasma gondii wpływa na płeć dziecka
u mnie by sie zgadzalo.. mam duzo przeciwcial

Magic_87
Pewnie zdrowie i spokój najważniejszy ja uważam że każdy ma swój moment nawet te nasze skarbeczki które chcemy mieć. Ja wierzę że Ci się uda i nawet nie będziesz wiedziała kiedy trzymam mocnooooKochana ,musze narazie odpuścić. Mam problemy zdrowotne z innymi sprawami. Nie chce strzelać w kolano i ryzykować ciąża. Przeglądam was i mocno kibicuje każdej. Ale puki nie wyjdę na prosto nie będę kombinowała.i się całą ciążę martwiła o siebie malucha..widocznie tak musi być

Magic_87 robilas juz Sanco??Pewnie zdrowie i spokój najważniejszy ja uważam że każdy ma swój moment nawet te nasze skarbeczki które chcemy mieć. Ja wierzę że Ci się uda i nawet nie będziesz wiedziała kiedy trzymam mocnoooo![]()
Kochana ,musze narazie odpuścić. Mam problemy zdrowotne z innymi sprawami. Nie chce strzelać w kolano i ryzykować ciąża. Przeglądam was i mocno kibicuje każdej. Ale puki nie wyjdę na prosto nie będę kombinowała.i się całą ciążę martwiła o siebie malucha..widocznie tak musi być
Ja też ciągle musiałam odkładać starania z powodów zdrowotnych i jeszcze chwilkę czekam. Życzę, żeby szybko się wszystko uregulowało i żebyś mogła wrócić do starań.

Magic_87
Sanco nie robilam zdecydowałam się na nifty proMagic_87 robilas juz Sanco??
Ooo czyli czekasz juz na wyniki?Sanco nie robilam zdecydowałam się na nifty pro
reklama
Truskawka11
Magic_87, to jeśli wykonywalas ten test, to niedługo dowiesz się też, kto mieszka w Twoim brzuszku;-))
Podziel się: