Elenaa
Fanka BB :)
Oj tam marzenie spełnione w 66,666666 %Wszystko przed Tobą Meg:-) wystarczy się odwazyc i zajść w ciaze...
Moim marzeniem było mieć dwie dziewczynki i chłopca, ale los sprawił mi figla![]()

Ja planowalam drugą ciąże, bralam magnez, kojarze ze cos tam w diecie zmienilam, ograniczylam chyba pomidory i ziemniaki, hormony mialam dziewczynkowe i minerały tez, no i wyszla córka.
Potem planowalam trzecie, celowalismy w dziewczynke bo mniejsza różnica wieku bylaby na wspólny pokój, choc bez jakiejs presji bo syn tez domagal się brata a ja w sumie chciałam trzecie dziecko :-) no i mamy synka. Hormony mialam niemal identyczne jak przed staraniami o córke, ph tez, nawet odstep od owu, minerałów tylko nie badalam. Ale syncio super dopełnił nasza rodzine. Nie wyobrazam sobie teraz jakby moglo byc inaczej. U mnie trzeci porod byl najlepszy, porod marzenie można powiedzieć, no i młody nie będę zapeszać ale kazdy mi to mówi ze on wiecznie uśmiechnięty, jest bardzo pogodnym dzieckiem i grzecznym.
Na forum wchodzę z przyzwyczajenia, bo nie wiem czy będziemy sie starać o czwarte, a jesli tak to tym bardziej nie wiem czy bym chciała jakoś planować płeć, skoro i tak co ma byc to będzie :-)