no pewnie !Cześć dziewczyny :-) podczytuję to forum od jakiegoś czasu, czy można dołączyć?
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.Ja z 5 dniowego odstępu mam synka, ponoć im dłuższy odstęp to zwiększa się szansa na chłopca. Gdzieś tak czytałam na angielskim forum![]()
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?
Truskawka11
Nie jest udowodnionew tym właśnie jest problem.
princess_88
Ale nie wygrywają najszybszeA im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?
Truskawka11
Udowodnione przez dr Shettlsa
princess_88
Ale jego teoria została już dawno obalonaUdowodnione przez dr Shettlsa![]()
Truskawka11
Ale jego teoria została już dawno obalona![]()
Truskawka11
A przez kogo została obalona? Obalona naukowo czy przez Panią Krysię z sąsiedniego bloku?Ale jego teoria została już dawno obalona![]()

reklama
Tak jestem pewna owulacji, wtedy byłam pewna że z takiego odstępu ciąży nie będzie. Cykle mam 28-29 dniowe.A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.
Podziel się: