reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czyli fasolinki czekaja na prawdziwą wiosne i w kwietniu będzie wysyp :tak::-) a dzieciaczkom dużo zdrówka zyczę, aby nie chorowały na świeta, bo szkoda wolnego na chorowanie:tak::-D

spokojnego wieczorku :rofl2:

reklama
Ewciu to leć z nim do lekarza, bo zapalenie ucha z początku troszke boli, potem się rozkręca.

Oskar nma zawalone zatoki- gorączka 40C, wymioty, zielony katar, leży plackiem.

DOBRANOC

czyli fasolinki czekaja na prawdziwą wiosne i w kwietniu będzie wysyp :tak::-) a dzieciaczkom dużo zdrówka zyczę, aby nie chorowały na świeta, bo szkoda wolnego na chorowanie:tak::-D

spokojnego wieczorku :rofl2:
dokladnieeeeeeee..tylko patrzec jaks ie rzucimy testami poztywnymiiiiiiii

Ewciu to leć z nim do lekarza, bo zapalenie ucha z początku troszke boli, potem się rozkręca.

Oskar nma zawalone zatoki- gorączka 40C, wymioty, zielony katar, leży plackiem.

DOBRANOC
zdrowka dla malego jeszcze raz
a ja oklad malemu zrobilam i obdama rano jak bedzie,,bo mi sie wydaje,ze on sie podrapal,,ale nie da zajrzec w ucho,,ale rano obadammm:-)

Mam nadzieje, bo już teraz , jak bym zaszła w kwietniu- jak liczę to by było 7 lat :eek:rocznikowo różnicy między Krzysiem a następnym dzieckiem, i nie wiem czy by mieli ze soba dobry kontakt:-pitd, wiadomo jak to bywa. Może tyle dobrze, że mógłby troszkę mi pomóc, typu podaj pieluchę:sorry::rofl2::tak:, bo wykorzystywać bym go nie chciała, tez musi mieć chłopak beztroskie dzieciństwo, a nie bawić młodsze rodzeństwo.

Medio u mnie dokładnie jest 7 lat różnicy między chłopcami i w tym układzie Aleś jest wspaniały. Pomaga mi aż nadto bo nawet sie zdarzyło ostatnio że wykąpał małego :szok:(oczywiście pod moim nadzorem) nim sie zgodziłam to wcześniej pół godziny za mną chodził i słyszałam tylko proszę, proszę, proszę.....:angry::angry: Zawsze mi wszystko szykuje do kąpieli, rano zabiera go do swojego pokoju i się z nim bawi tak ze mogę jeszcze chwilkę pogarować w łóżku. Zabiera się nawet za karmienie małego ale to wolę sama robić :) W każdym razie jest bardzo samodzielny i rozsądny, tak że czasem zapominam że to tylko dziecko które za tydzień skończy 8 lat. Do niczego go nie zmuszam wszystko to jest jego inicjatywa. Bardzo jestem z niego dumna i każdemu życzę takiego starszego syna. Nawet nie sądziłam że taka różnica wieku może być aż tak pozytywna:-)

Witam wszystki nocną porą
wpadłam na momecik

1175822286_www-animaatjes-nl.gif

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w
04.gif
*jaja* bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze
kuikentjesdrie.gif
najlepszego
Życzy Sylwia
baby.gif

Witam się:tak:!
Ja za parę godzin jadę po męż na lotnisko; zaraz do fryzjera.
Beatko jak dziś Oskarek? Pozdrawiam.;-)
wi1.gif

Dziewczyny życzę wam wszystkim radosnych i zdrowych ŚWIĄT Wielkanocnych!!!

wiel5.jpg

Święta zbliżają się wielkim krokiem zatem:

Zajączka pięknego, dyngusa mokrego,
Miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej
Świąt w szczęście owocnych
Życzy kurczaczek wielkanocny.

ja też dorzuce troszke życzen wielkanocnych : :tak::-):tak:

Niech wielkanocne życzenia,
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłosci.
życzę:
Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka,
tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek,
słonca wiosennego i uśmiechu promiennego

życzy Kasia z rodzinką

CZEŚĆ

Medio- Oskar w nocy wymiotował nawet po wodzie, gorączka 40C, dreszcze, dgawki- masakra. Dziś cały dzień spał. Twraz miał 39C ale podałam Nurofen i zaraz zacznie spadać.

Wesołych Świąt !!!

reklama
oj,kurcze,co Wam się tak dzieciaczki pochorowały na święta..mam nadzieję że szybko przejdzie.

Dziewczynki ja tylko na chwilę,bo mamy urwanie głowy, w nocy paliła nam się w piwnicy instalacja..cud że nie spłonęliśmy, bo zobaczyliśmy rano, a palilo się w ścianie (stary dom),samo zgasło, nawet nie chcę myślec,co by było jakby ogień się rozkręcił...niestety nie da się nic zorbić,część instalacji odłączona..trzeba będzie wszystko wymieniać, a to problem,bo kuć ściany..no i koszty spore,a u nas teraz kiepsko z kasiorą..
No niestety,jak się wali to wszystko na raz..ech..Niestety wszelakie zakupy świąteczne pozostawione na jutro..nie wiem jak się wyrobię,zakupy,święconka..
No a jutro moja mama przyjeżdża,chyba na całe 2 tygodnie..uff..

Dziewczynki życzę WAM PEŁNYCH MIŁOŚCI,RODZINNYCH, WSPANIAŁYCH ŚWIĄT

Do góry