reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinko a co czytasz????

właśnie narazie nic :no: muszę sobie coś zakupić fajnego, lekkiego i przyjemnego :tak::-D:laugh2:

Stokrotka, zdjęcie suuuuuuper :tak: a z krzesełkiem tez niezły pomysł, tylko musiałabym miec takie z oparciem, bo właśnie przez ten brak oparcia ten kark tak boli :tak: ale dzisiaj spróbuje na ławce, może nie utrace kontroli nad małym :tak::-D:tak: bo kurcze wkurzają mnie rodzice z dziećmi, gdzie dziecko samo jest w piaskownicy, bez zabawek, żądzi sie i naokoło wszystkim zabiera, a mama daleko urządza sobie ploty i szczęśliwa że ma spokój, poprostu szlag mnie trafia :szok::szok::szok::crazy:

reklama
Stokrotko dzieki, bardzo mi milo. Ale ja nic nie robie, mam dobra przemiane materii- wlasnie wciagam platki na mleku 2 porcje a po 12-30 mam obiad, generalnie to bardzo duzo jem.....;-)
Beatko fajnie masz, możesz jeść, bez dodatkowych konsekwencji:tak:,a w ciąży z Oskarkiem ile przytyłaś?
Stokrotko, a Ty w ciąży z małym dużo przytyłaś?
Ja 20 kg:szok:, ale po 4 miesiącach od porodu było już w normie.

mi przybyło aż/tylko 15 kg, ale zrzuciłam je dopiero jak przestałam karmić czyli po 10 miesiącach :tak: ale wtedy poszło bardzo szybko :-D;-)

PS. a wogóle patrząc na te zdjęcia to tutaj są same laski :tak: Stokrotka, Medio, Beatka, Dorotka, Ewcia ....... i kto tam jeszcze, laski jak sie patrzy

wow.... Medio ale laska z Ciebie.....;-);-);-)
W ciazy przytylam 15 kilo, i 5 tyg po porodzie wrocilam do normy, nawet chyba wazylam 2 kilo mniej.....;-)

Jarzebinko a opieprz te plotkary, zeby pilnowaly dzieci i poinformuj ze do piaskownicy przychodzi sie z zabawkami.

Beatko dzisiaj obiecałaś też swoją fotkę wkleić, pamiętam, nie wywiniesz się!;-)
Jarzębinko, a Ty może byś sie nam pokazała:tak:

reklama
Do góry