reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jał..ile tu można dowiedzieć się o kupnie chatki..hihi..a miał być wątek o planowaniu płci ;)) No tak, natura kobietek. Ale fajnie, wszystkie te informację chłonę jak gąbka..może kiedyś się przydadzą.
jarzębinkonie zazdroszczę formalności..ale zazdoszczę samego faktu zmiany lukum, super :))
dorotkoa Wy kiedy planujecie wyjazd do polski i może powrot??

beatkożaglówką?? o jacie,super,ja też chcę

My dziś też nad morzem, na obiad na rybkę,pychotka..świętowaliśmy z mężulem-pozytywna umowa o pracę,super :)) odetchnęłam z ulgą, mam nadzieję że teraz stres i napięcie związane z brakiem kasiory na podstawowa egzystencję minie..i..może pojawi się fasoleczka w końcu

Buziole,pędzę do łóżeczka..hmm..jak tu jeszcze zaciagnąć na małeconieco mężula..tiaaaaaa..łatwo nie będzie bo świętuje winkiem..ale zobaczymy

reklama
Jarzębinko dzięki za info :-)
Kasiu planujemy urlop i być może ja z małym zostanę dłużej jeśli kupimy mieszkanko albo domek. Ale to jeszcze nie oficjalnie piszę, bo nadal analizujemy sytuację. A powrót do Polski planuję za dwa lata jak mały do szkoły będzie miał iść (polskiej)

Cześć ja nie czuję sie najlepiej, od wczoraj towogóle porażka:ból głowy, nudności, wstęt na widok jedzenia i zapachy. Nie mogę nawet gotować, wszystko mnie boli i jestem słaba. Muszę to przetrwać.

Pozdrawiam.
Beatko kciuki zaciskam.Fajne fotki.

Beatko, zdjęcia fajowe :tak: i wogóle fajna atrakcja na spędzenie wolnego czasu :tak::-D:laugh2:
Dorotka, czyli macie w planie powrót do Polski ??? :tak::-D;-) nie ma jak u siebie
Kasia, gratulacje i powodzenia dla męża w nowej pracy ( bo to mąż podpisał tą umowę ?) :tak: i teraz do działania nad II kreseczkami :tak::-D;-)
Medio, poprawy samopoczucia :tak: trzymaj się dzielnie mamusiu

miłego dzionka :tak: a pogoda nadal śliczna :tak: przyjemności
i byle do 15.00 bo potem to już weekend, tylko szkoda że bez męża, bo ma w pracy dyżur sobota-niedziela 10.00-18.00. porażka :no:

Medio tulasek. Niestety jakoś musisz to przetrwać :sorry2:
Jarzębinko pomimo, ze nie liczę na cud iż Polska zaczną rządzić ucziwi politycy chcę wrócić do mojego kraju :tak:
Beatko czekamy skarbie :-)

Medio tulasek. Niestety jakoś musisz to przetrwać :sorry2:
Jarzębinko pomimo, ze nie liczę na cud iż Polska zaczną rządzić ucziwi politycy chcę wrócić do mojego kraju :tak:
Beatko czekamy skarbie :-)
Dorotko ja też chcę wrócić do Polski.Najlepiej już dziś, ale się nie da tak szybko.:sorry2:W lipcu lecę na 3 tyg.muszę, miałam nie jechać, ale nie wytrzymam, gdyby mały nie miał szkoły to już bym leciała.

:tak::-Dwitam po poranku :tak::-D:laugh2:

grafik na dzien dzisiejszy mam wypełniony po brzegi, więc zajrzę pewnie wieczorkiem dopiero :tak: i życze wam miłego dnia

Medio, na badania do Polski ???

pozdrawiam :-);-):-D

reklama
Zamówiłam sobie już bilet do Polski, w lipcu były drogie jak nie wiem, więc jedziemy w czerwcu na 10 dni(8 czerwca).
Badanka sobie oczywiście zrobię.:tak:Za 22 dni będziemy już wyjeżdzać!:-)

Ja nadal obolała-głowa i nudności.Dużo leżę i marudzę czasami mężowi.:-p
Pozdrwiam.

Do góry