reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć

Medio super bobas.....;-)

Ewcia witaj.

Dorotko miłego wypoczynku w Polsce.....;-)

asus suwaczek wstawiałaś wczoraj tak po 22-00 więc o tej godz Ci się przesunie. Wszystko jest ok- nie panikuj.

A u na też pochmurno, zaryz chyba lunie. Oskar jest w ogródku z kumplami a ja robię obiadek i piorę ciemne ubrania.....;-)

reklama
Beatko rozumiem i dzięki :-) Dla dziewczynek zrobię później bo teraz nie mam czasu . Pranie , sprzątanie , obiadek , ciasto ............może wieczorem :tak:
Ewcia dzięki :-)
Medio super dzidzia i super zdjęcie :tak::-D Pacząc po suwaczku jesteś 5 tygodni przedemną . Kiedy masz termin porodu : grudzień - czy styczeń ?
Zmykam dalej działać , wpadnę później . Pa pa :-)

U nas padało już 2 razy, teraz wyszło słonko- więc Oskar szybko wyszedł do ogródka.....;-) Ale to chyba nie koniec na dziś, już widzę że idą czarne chmury....:baffled::baffled::baffled: Patrzałam na pogodę- jutro i w poniedziałek też ma padać.....:baffled::growl::growl:

:elvis:Wczoraj wieczorem czekałam na S na yahoo, ale się nie pojawił. Pewnie miał sporo roboty- więc dziś sobie krąże po necie tu i siam, może go wyczaję......;-):-D:-)

Jestem wykończona , ale to co miałam zrobić to już zrobiłam więc teraz mam luzik :tak:
Beatko nie masz wyjścia jak lubisz słoneczko to musisz się przeprowadzić do Krakowa . U nas cały dzień cieplutko i słonecznie .:-):tak::-)
Medio no to super prezent pod choinkę Ci się szykuje :-D A jak tam Twoje niepokoje związane z porodem : ustały ? a może zdecydowałaś już czy chcesz naturalny czy cc ?

asus a u nas jest często zimno i wietrznie. Więc bardzo mało korzystamy z uroków lata.....;-);-);-)
A ty rób te dwa suwaczki i awatarek......;-)

reklama
Do góry