reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

asus a jednka przyjdzie,,
juz mam jakies palmienia,,i brzuch miw kosmos zaraz wyelci,bo tak nawala...takze juz sie rozkreca...

no niestety nie udało sie i tym razem,,w sierpniu może,,bo potem to nie wiem kiedy nastepna proba staran,,,:-(

reklama
Hej laeczki :-). Wybaczie, że się nie odzywałam tyle czasu ale nie mam za bardzo dostępu do neta :-(.
U mnie sytuacja następująca. Jutro idę podpisać umowę kredytową, we wtorek przylatuje ze Stanów babka z którą podpiszę akt notarialny. Podejrzewam, że powinien się odbyć we środę lub czwartek, ale to zależy od tej babki. Wszystko wygląda dobrze, aczkolwiek dopóki nie dostanę kluczy jeszcze nie świętuję :blink:
Jarzębinko widzę, że na dniach zaczynasz staranka. Powodzenia :-)
Asus jeszcze nie wiem kiedy wrócę. Prawdopodobnie pod koniec lipca :tak:
Ewcia przykro mi, że jednak zaczęłaś plamić :-(
Medio i wszystkie pozostałe babeczki serdecznie pozdrawiam :-)

Dorotko hej,,no to super...ze wszystko dobrze idzie...

A u mnie falszywy alarm,,nie mam nic,,,jakas plamka i pusto,,,dalej nic....

Cześć!
Mój synek ostatni tydz. szkoły i wakacje! U nas jak na te chwilę wieje brr, oby sie wypogodziło.
Ewcia jak dzisiaj, mierzyłaś tempkę?

Dorotko witaj po tak długiej przerwie :tak: życzę Ci żeby wszystko poszło po twojej myśli :tak::-)
Medio do Krakowa mam 40 km. Ale tyle sprzecznych zdań się naczytałam tu na wątku rekomendującym szpitale że po prostu sama nie wiem co myśleć o tej klinice . Niektóre dziewczyny piszą że jak nie posmarujesz to pies z kulawą nogą się tobą nie zajmie . A komu smarować i ile jak nikogo tam nie znam ? Inne znów chwalą . Nie wiem . Zobaczę co ta nasza gminna pani diabetolog jutro mi powie .Jak myślisz???
Ewcia co u Ciebie ? Co z wredną panią @ ???

reklama
hej wam
Ja @ dalej niet,,ale mierzyłam tempke i wiem juz,ze to nie ciąża,,bo miałam tylko 36,6:-(,,takze tym razem nici z bejbuska,,no cóż życie mnie nie rozpieszczaa:blink::dry:

Ja zmykam niedlugo na zakupy i czas najzywzysz zakupic tampony,,zyłam z myslą,ze nie bede musiała ich kupowac,,,ech:(

MIłego dniaaa

Do góry