anufifi
tęsknię...
kicia >>>gratuluje >>>>>>>!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

choc kto wie moze bociek w zime przyleci?
czekamy ..... a nóż ......
no przeciez ja tez musze cos w koncu zrobic- rozumie mamusie
czesciej własnie wiąze sie to od niewyleczonego przeziebienia, gardła i takie tam.Duzo zdrowka i malo bólu dla małej. agnieszka12 miło Cie poczytac
Widze normalnie Twoją twarz( chociaz Cie w zyciu nie widziałam) usmiechnietą i bijącą ciepłem- przez ta ciąze Twa oczywisice
jarzebinka czekamy zatem czekamy
i zaciskamy kciuki oby @ nie przyszedł
anufifi dobre z tym czekaniem
Medio zatem jutro czekamy na dluuugiego posta
;-) Czarodziejko halooo
Beciaaaaa normalnie Cie dorwe kiedys i klapsa zapodam
Dziewczyny duze juz nie wymagaja 24godzinnej opieki a Ty czasu dla nas nie masz
Tłumaczy Cie jedynie przeszkadzanie skuteczne męzowi
Zapomniałam nicka przepraszam
asus o ile dobrze kojarze
Malo mogę ja poczytac.A ja kazda wiadomosc jak zmajstrowac synka - chlone jak gąbka
;-) 
:-)