reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!:-):-):-)
Rusałka w następnym msc się uda:tak::-)
Sylwia buzia kochana:-)

pozdrowionka z pracy:-)

reklama
witam :sorry2:

byłam wczoraj potwierdzić ciąże :) i jest jest jest !
dzidzia ma 8 mm 136/min bicie serduszka, słyszałam :cool2: i termin..na 09.09.09 hahaha to mi wyszło nieźle :) poza tym znowu cesarka :-p powiedziałam, że chciałabym spróbować tym razem rodzić naturalnie ze zniczuleniem zewnątrz oponowym to usłyszałam, że to nie bedzie możliwe bo w razie pękania blizny nie bede w stanie powiadomić o tym lekarza i raczej proponuje mi drugie cięcie. Pierwsze miałam bo syn nie obrócił się do porodu główką w dół. Miał ułożenie pośladkowe.

wiek ciąży 6 tygodni i 5 dni wg usg

ide Was poczytać :szok::-)
Gratulacje!!!:-):-):-)

Bershka MOJE WIELKIE GRATULACJE !!!!!
R.usałka- czassem tak jest ze z pierwszym dzieckiem rach i ciach a przy drugim trzeba dluzej sie napracowac ...ja sama nie wiem jak to u nas bedzie...czas pokaze. Tym bardziej jak sie strasz o dziewczynkę cierpliwosc jest bardzo wskazana!!!!! Trzymaj sie i glowka do góry. A tak zapytam jeszcze...ktory to juz cykl staran?

hej dziewczynki ;-)
bershka ogromniaste gratulacje i poprosze o porcje fluidków dla mnie!!!
R.usałka przykro mi kochana, napewno w nastepnym cyklu sie uda:tak:a fakt szkoda ze w UK nie ma gdzie isc na monitoring...

ja juz po ginie , dzis z rana bylam i mam piekny pęcherzyk 22mm i gin powiedzial ze sluzik jest i dzis i jutro mam sie przytulac!!!:-D:-D:-D
pozdrawiam was dziewczyny!!

dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ************************************************************************************************************************************************

hehehe to takie moje osobiste ;)

Ostatnia edycja:
dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ************************************************************************************************************************************************

ja łapie łapie łapie!!! a za miesiąc będe sama je wysyłać!!!!:-D:-D:-D mam nadzieje:zawstydzona/y::sorry2:

Witam dziewczyny!!!

Berhska- GRATULJE super zobaczyć pikające serduszko....

marzenixx słuchaj kochana z tego co ja wiem..dokładnie dziś lub jutro bedziesz miała owulacje:tak:, pecherzyki pekaja przy wielkości 22-24mm a rosna 2mm na dobe więc przytulanko dizś i jutro koniecznie... a za 10dni na betke i pozytywny wynik bedzie:tak:;-)

anufii co tam u Ciebie troszku lepiej.....??? buziaki i sciskam mocno
rusałko nastepnym razem sie uda, ale z tego co wiem to ty na synusia polujesz???? wiec masz duzo łatwiej.... moze testy owulacyjne jak niemasz monitoringu...robisz? pozdrawiam

jeszcze raz dla nowych kolezanek wklejam kalendarzyk w ktorym uwazam ze bardzo dokladnie pkazane sa dni w jakie serduchowac na chłopca czy na dziewuszke.....
kalendarzyk małżeński

miłego dnia babeczki

Ostatnia edycja:
Agnieszko dzieki bardzo za ten kalendarzyk - fajny :tak:

Bershka ja łapię fluidkiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!! :-D I bardzo serdecznie i GRATULUJĘ Dzidzi :-)

Marzenix fajnie Ci że w tym cyklu masz 100% pewność co i jak i jak pęcherzyk rośnie :tak: też bym tak chciała, ale zapisz się na kolejny cykl. A powiedz mi proszę, jak Ty się zapisywałas na ten monitoring, tzn od razu na 3 czy 2 dni (nie pamiętam ile razy już byłaś)?? Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

Pozdrowionka dla wszystkich! :-) u mnie dzisiaj dobry humorek na Pyszczku :-D

ja juz po ginie , dzis z rana bylam i mam piekny pęcherzyk 22mm i gin powiedzial ze sluzik jest i dzis i jutro mam sie przytulac!!!:-D:-D:-D

pęcherzyk faktycznie piękny :tak: więc przyjemności i jeszcze raz przyjemności :tak::-D:tak:

dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ******************************

WIELKIE GRATULACJE i samych szczęśliwych chwil z maleństwem pod serduszkiem :tak:

Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

chyba co 2 dni - 10,12 i 14 dc... jeżeli musisz się zapisac od razu :tak: ewentualnie 10dc na pewno i w zależności od wielkości pęcherzyka w danym dniu na kolejne wizyty 12 albo 13 dc i potem 14dc albo 15dc.......................... wszystko zależy na który dzien w danym cyklu wypadnie owulka :tak: no i czy będziesz mogła się wepchnąć na wizytę czy musisz od razu :tak:

ja witam piatkowo i popołudniowo :tak::-D:tak:

reklama
Kurcze faktycznie dzis piątek...ho ho ale czas leci!!!!
A mi sie klaruje wyjazd do Wloch w lutym..ale mam nadzieje ze dam rade o Was zagladac laleczki :)

Do góry