reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia nie wiem co napisać... i tak nic nie pomoze... wiem co czujesz, dziś w nocy miałam taki sen ale o sobie obudzilam sie płakałam...
ściskam Cie bardzo mocno ...
napisz jak już bedziesz troszku lepiej sie czuła...

reklama
chyba musze pogadac z kimś kto ma 2 dziewczynki.... bo moje "parcie" na synka zaczyna byc wkurzajace juz nawet dla mnie samej :dry:

czarodziejko- takiej to dobrze :tak:anufifi jak miło sluszec ,ze juz malemu no i Tobie jest duzo lepiej.buziale.Sylwia zapomniałaś se o mnie:confused::-pBecia z Tobą bym mogła
zagaadac ale Ty masz duuuze juz te panny :sorry: macie racje ,ze Asus mogłaby sie odezwac, bo.... mozna ta cisze róznie odebrac :tak:
Spokojnego wieczorka moje laseczki.;-)

Margaritta... nie zapomnialam:szok:..pisalam .. Buziaczki dla wszystkich Panienek:-D:-D..sorki ale czasami moja blond glowa szwankuje:zawstydzona/y::eek::-D.A co do chlopcow.. to pozycze Ci mojego Majstra od chlopcow;) ale potem zmiana:)).Milego wieczorka;-).. Oć sie sumutno zrobilo:-:)-(

hej hej :-) ja juz po egzaminie , jeden juz zaliczony i czekam namężusia w domku zaraz przyedzie i do dziela!!:-D:-D

Witam dziewczyny!!!

Berhska- GRATULJE super zobaczyć pikające serduszko....

marzenixx słuchaj kochana z tego co ja wiem..dokładnie dziś lub jutro bedziesz miała owulacje:tak:, pecherzyki pekaja przy wielkości 22-24mm a rosna 2mm na dobe więc przytulanko dizś i jutro koniecznie... a za 10dni na betke i pozytywny wynik bedzie:tak:;-)
miłego dnia babeczki
jeju wiem kochana ze to dzis badz jutro juz przebiram nozkami i czekam na mężusia:tak::-D:-D

Marzenix fajnie Ci że w tym cyklu masz 100% pewność co i jak i jak pęcherzyk rośnie :tak: też bym tak chciała, ale zapisz się na kolejny cykl. A powiedz mi proszę, jak Ty się zapisywałas na ten monitoring, tzn od razu na 3 czy 2 dni (nie pamiętam ile razy już byłaś)?? Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

Pozdrowionka dla wszystkich! :-) u mnie dzisiaj dobry humorek na Pyszczku :-D

ja kochana zalecam isc w 8dc , ja tak poszlam, gin zobaczyl ci i jak powiedzial ze widzi pecherzyk ktory rosnie i kazal przyjsc w 11-12dc i przyszlam dzis w 12dc i powiedzial ze ma 22mm i trzeba sie dzis i jutro przytulac:tak::-) wiec ja juz nie musze isc trezci raz , teraz to juz jak @ nie przylezie mam nadzieje:-D ale bylam pewna ze bede musiala isc 3 razy bo myslalam ze mam w duzo pozniejsyzm dniu cyklu owulacje...ale ciesze sie ze poszlam tak wczesnie, bo bylam przekonana ze zawsze mam owu w 17-20dc:szok:a tu zonk:szok:
Czesc:)))
Marzenixx ..Ty lap.. i potem przeslij swoje nam :-D
Buziaczki dla wszystkich Panienek
ja juz nalapalam i mam nadzije wyslalc wam juz niedlugo swoje fluidki!!:-D:-D:-D

Stracilismy nasza fasoleczke ... dokladnie w 9 tygodniu... :sad:

zagladne do Was jak sie troche pozbieram...
kochana , tak mi przykro.... przylaczam sie do dziewczyn w smutku...:zawstydzona/y:trzymaj sie...

Kicia - brak mi słów!!!
Trzymaj sie kochana i pamietaj ze my tu czekamy na Ciebie!!! Czasem tak jest i podobno natura wie co robi..wiem ze to choc logiczne to jednak trudne do zaakceptowania i zrozumienia....Przytulam
mediumjxruak5647dbbf1c3d2e766924.jpg

reklama
marzenixx owocnych przytulanek!:tak: może teraz się akurat wam uda:blink:
berhska GRATULACJE serdeczne:-)
dzieki za fluidki ;-)

pozdrawiam wszystkich

Do góry