witam was dziewczyny,anufifi a moze akurat sie udalo i dojdzie do zaplodnienia i bedzie dziewuszka a jak nie to nastepny cykl uda sie,ja sama nie mam pojecia co bym zrobila w twoim przypadku,czy bym odpuscila czy walczyla dalej,ja po 6 miesiacach odpuscilam,ja mialam marzenie posiadania dzidzusia i to bylo juz silniejsze jak to czy toi chlopczyk czy dziewczynka,a mam juz 3 chlopcow a minmo to ryzykowalam i tak bardzo sie siesze ze mam ta moja kruszynke pod serduszkiem,wszyscy mowia ze bedzie dzierwczynka a ja czuje ze chlopczyk,anufifi decyzja nalezy dio ciebie,zrob ta bys byla szczesliwa!!beti no widzisz moze ci sie udalo,jak ginekolog daje jzuz nadzieje-super by bylo,pisalas ze u mnie juz drugi miesiac a dopiero lecialam po test,kochana dzisiaj juz na 3 m przeskoczylo.bylam dzis u ginekologa i mam juz9tyg i 1dz termin na 24.8 a ja maslalam na 25,robili mi dzis badania pobrali sporo krwi do badania i czekanie na winiki 10 dni.dzidzia ma juz 2,5cm taka fajniutka juz a serduszko jak bije.wkleje wam fotke z dzisiejszego usg..