reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Boszeeee nie chce narzekac ale pogoda dzisiaj u nas....barowo-łóżkowa....znaczy pada i szarrro:baffled:
Ledwo wstalam a juz znowu moglabym sie polozyć......
Laski jaki wczoraj mialam ból owulkowy....myślalam ze zdechne....bolały mnie 2 jajniki i podbrzusze..musialam 2 ibupromy max wziąść bo jeden nie pomogl...masakra...wczesniej nie czulam owulki a od porodu na maxa!
Pyszczek- mysle ze moze byc tak jak dziewczyny pisza z tymi plamieniami. I nie wątp w to ze moglo sie udac:)))
Jarzębinko- wspolczuje...my ostatnio chorowalismy...masakra. Zdrowka Wam zycze,...i lepiej zeby mlody Ciebie nie zarazil!!!!

Widze ze większość z nas na tym wątku planuje dziewuszke :))))))
Ciekawe ilu z nam sie uda zaplanowac ;)) Oczywiscie wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sie witam z Wami i ja :-) zeby nie było anufifi ja tez zaciskam kciuki :-D;-)
U nas dzis slonko,ale zimnawo.Niki wstanie niebawe, zje cos i po starsza do szkoly- bozeeee jakie to wszytsko schematyczne :eek: wyjsc bym gdzies chciała - sama najlepiej :zawstydzona/y: no dobra- albo z szanownym chociaz :-D ale nie mam z kim zostawic brzdaca :crazy: miśka by została sama bez problemu... no cóz.Dlatego chce synka szybciej niz znów po tak dłuugiej przerwie:tak::-D
widze ,ze kolejny wieczor obfitujacy w driny beze mnie.Nie dośc ze w realu nie moge wyjść to jeszcze witrualnie posiedziec z "ludzmi" nie da rady :eek::-D:-D
Sylwus, Becia, Czrodziejko, jarzebinko, tulam Was mocniachno;-)
Asus ciekawam co u Cię ?
Agnieszka ufff- to tylko z niezjedzenia sniadania- nie strasz nas :wściekła/y:;-) 3maj sie cieplutko.
Ale nawymyslałyście z tymi pozycjami wczoraj:-D:-D:-D a gif Twoj Sylwia boski:zawstydzona/y: se zapisałam az :zawstydzona/y::-D:-D Starsza moja to o ile dobrze pamietam to "po bozemu" było, a Niki.... hmmmm- doskonale pamietam- nie tylko pozycje:zawstydzona/y: Ten wieczór i moment kulminacyjny tez- to spojrzenie:-D:-D W kazdym razie na jezdza to bylo :tak::-D czyli na chłopca to musze..... inaczej w kazdym razie:-D

buziale dla was krejzolki :-D

Do góry