reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wpadlam żeby się pożegnać na jakiś czas . Jutro rano mam się zglosić na oddzial , do końca tygodnia będą mnie badać a po niedzieli CC . U nas w szpitalu po CC wypisują chyba po 7 dniach , więc nie będzie mnie DŁUGO . Odezwę się jak wrocę . Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję że po powrocie zastanę kilka nowych fasolek . Buziaki. :happy:

reklama
ASUS, to powodzenia na szpitalnym szlaku... Wiem jak to jest, bo leżałam 6 dni przed porodem Milenki i nie wspominam tego pobytu najlepiej :baffled: Ale najważniejsze, że po tym pobycie, czeka cię najwspanialsza nagroda i będziesz tulić swojego dzidziusia :-) To czekamy na wieści i zdjęcia jak już wrócicie :-)

ANUFIFI.. no dziwne te pustki :confused::dry:, może dziewczyny takie zajęte zdobywaniem kolejnych serduszek ;-):-D

Hej dziewczynki!!!jeszcze nie śpicie? Ja właśnie wróciłam do domku po całym dniu spędzonym u psiapsiółki w domu pusto bo mój mężczyzna w pracy niestety:-(, więc nadrabiam zaległości i czytam co nowego się tutaj działo.
Ania witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!-:)
Kiki dzięki za wiarę w to ,że będzie moja fasolka.

reklama
No wreszcie....

Bershka...z moimi cycochami dzieje sie z pewnościa cos co nie dzieje sie normalnie...jakbym miała za chwile karmic ...takie jakis napiete ...ale to jedyna rzecz która mogłaby wskazywac....
ale jednoczesnie obsypało mnie na gębie wiec chyba na @

Chciałabym cokolwiek ale wiedziec bo ta niepewnosc mnie wykończy

Do góry