anufifi
tęsknię...
Wiecie...zastanawiam sie nad jedną rzecza ....ja na dziewczynkę bardziej zblizyc sie juz nie mogę....teraz było rowno 2,5 dnia przed owulką...a skoro tak to jak ja mam dalej planowac płeć????

:-
-(

:-Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-
:-(
;-)
I jego ejakulat na bardziej dziewczyński spreparować. Czyli autorka radzi obcisłe gatki i generalnie ciepełko przy jąderkach ;-)
Częsty sexior, bo skutecznie osłabia nasienie i przerwają wtedy tylko silniejsze XX. Autorka pisze, żeby sexić się 2 razy dziennie w te dni na dziewczynkę... ;-)
Także w nastepnym cyklu powino ci się zaroić od serduszek pod wykresem;-) :-)

.

...jak mu tu teraz powiedziec..??? "ja nawet nie moge sie starac, nawet nie wiem kiedy bede mogla"
KICIA tak mi przykro - a co mówia lekarze - kiedy możesz zacząć starania?

no no...ty wiesz co ja chce powiedziec?

Tylko ciiiiiiPtasiorek , to akurat ten częsty sexik mojemu męzusiowi pasuje jak nic![]()
... ;-)
może, żeby expressowo zadziała kuracja podgrzewająca, to jakieś latekowe wdzianko ;-)