reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam i ja....
po dwuch dniach nieobecnosci ciezko narobic Was...
i tak newiem czy wszystko przeczytalam:zawstydzona/y:

Aniu księzniczka prześliczna jaka już duża:tak:.... piękna;-)

Pixela brzusia to ja tam niewidze:-D ale powiem Ci ze masz tak jak ja mi dopiero koło 6miesiaca zaogragliło...... poprostu szczuplutka jesteś i temu....

kiki super ze wszystko ok, ja mam wizyte jutro... oby wszystko było ok:zawstydzona/y:

berska gratuluje ciociu!

ptasiorek to zdjęcie Twojej malej jest przeurocze:zawstydzona/y::tak::tak:

anuffi nowy ginekolog mówisz to może nawet dobrze sama mowilas ze dziwnie bys sie czuła mówiąc twojemu ze niedostosowałas sie do jego zasad... a tak nowy ginek nowe zasady....;-)

Czarodziejko tak masz racje niema jak miec prawko i swoje auto:-):tak: ja musiałam moje sprzedać bo sie budujemy ale jak się odkujemy to sobie kupie:tak:

Sylwus wyspana???

Beti Ty łobuzie najpierw nam piszesz coś ciekawego a potem znikasz.... :p

ciekawe jak tam ASUS .... ma ktoś jakies wiesci czy juz po porodzie????

jarzębinko jak samopoczucie który to juz tydzień??? zapomniałaś o Nas!!!!

Witam nowe dziewczynki;-):tak::-)

reklama
:-:)-:)-:)-:)-( wiem, zet o może błahostka ale oblałam egzamin na uczelni :-:)-:)-:)-:)-( mam już dzisiaj doła do końca dnia :-(

Bershka przez całą moją pierwszą ciąze chodziłam do szkoły był to ostatni rok i bardzo duzo zaliczeń ale mówiłam sobie że jak sie coś niepowiedzie niebede się stresować i niestresowałam się ... musisz troche dać na luz , egzamin da sie zaliczyc nic strasznego sie nie stało.... uśmiechaj się tu i niedołuj się nam:tak:;-)

Dziendoberek dziewczyny:)

Dzieki Kochane! Macie racje, nie mam co się dołować. Przemyślałam wszystko i jednak mam nadzieje, ze ta fasolka zagnieździ ie u mnie w brzusiu. Bo rodzina najwazniejsza. Dzieki Ptasiorku za piekne slowa prawdy! Tez uwazam, ze nie ma co odkladac baby, tym bardziej ze mlodsza nie bede, tu mam jakies zatrudnienie, a po macierzynskim znajde cos lepszego! Jeszcze raz Wam DZIEKUJE! Od razu mi lepiej!

Hej dziewczynki !!!!!!Ja dzisiaj rano zrobiłam sobie test ,chociaż mam jeszcze trzy dni do spodziewanej @ wyszły mi dwie kreski!! ,ale ta druga bardzo jasna więc na razie się nie napalam chociaż na pewno poprawiło mi to humor i bardzo bym chciała żeby była fasolka.Pozdrawiam Was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!

Dzien Dobry:))))
Agus...ojj ospalam... jak niemowle:zawstydzona/y: ..zasnelam predzej jak moje chlopaki :-D mamy umowe ze o 21 ida na gore do lozek..nie ma to ..tamto..ida i juz:sorry2: .. ale czy zasna zaraz czy za godzine to ich sprawa:-) ..ale jak ja sie kladlam ok 22.. to jeszcze cos slyszalam ale glowa do podusi .. i .. bylo po mnie:zawstydzona/y::-D
Bereshka..ale mnie wystraszylas.. Kobieto:wściekła/y:...po tylku dostaniesz:tak:..Oblany egazmin to nie koniec swiata;-)..poprawisz i bedzie ok.. a Teraz to sie nie denerwuj bo Dzidzi tylko zaszkodzisz:-p...glowa do gory;-)
Czarodziejka.. to z pomoca i do mnie zapraszam:-D:-D Tez KC:sorry2:
Royanna.. Noo ladnie piszesz;-):tak:..i tez prosze.. Glowka do gory!!!;-)
Kari.. to tak po cichutku juz mozna...GRATULOWAC:)))
Buziaczki dla WSZYSTKICH:)))))

Sylwia przepraszam :zawstydzona/y:;-) do jutra mi przejdzie :-(

Kari to na bank fasoleczka mała :szok::-):tak: mnie też tak wyszło i teraz już 9 tydzień :szok::tak:

reklama
Witam, ale w Lublinie dziś wieje :szok:

KARI , GRATULACE będziesz październikową mamusią... jak ja 2 lata temu... tylko Milenka leniuszek wolała do listopada w brzuszku posiedzieć :-):-):-)
Ale się cieszę :-) że wreszcie po krótkiej przerwie są kolejne II kreski na naszym wątku i własnie tego było nam potrzeba, żeby odbudować morale grupy ;-):-D.

Do góry