reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki;-)

beti koniecznie jutro bym poszła na monitoring....
moze nieserdu**** juz dziś a zobaczymy jaki jest pecherzyk jutro i zadecydujemy :tak:;-)

a ja jeszcze pare godzin i zobacze moje maleństwo strasznie sie denerwuje:zawstydzona/y: biore ze soba mojego M bo on cos nie wieży że ja w ciązy jestem to na usg zobaczy:tak: bo on by chciał zebym już brzusio miła a śmieje sie że mi żebra widać...:-D

dobranoc pchły na noc....
do jutra odezwe sie po wizycie:rofl2:

reklama
Czarodziejka a już chciałam lanie Ci sprawić:-):-):-) takie z pejczykiem:-):-):-) ale za to Sylwi się oberwie, bo nie chce do nas przyjść:-):-):-)
Agatko kochana chodź potulamAnufifi

Aguś ja się postaram jutro iść ale nie wiem czy dam radę i czy czy ten właśnie lekarz będzie, ale jak pójdę dzień później to też chyba się nic nie stanie, jeszcze do owulki troszkę jest, więc mój ma szlaban:-):-):-)
daj koniecznie znać co i jak u Ciebie:tak: czekamy na wieści:tak::-)kolorowych:-)

23_133_2.gif
W łeb mi dacie ale ja sie zwijam...znowu spanie mnie bierze....

Skoro męza nie ma to chce isc wczesniej spac bo tak to po 24 sie kladziemy...

Pitu...Pitu moje Drogie.. i tak mnie nie przebijecie co do braku w domku mezusia:sorry2: wiec nie rozpaczac mi tu bo po tylkach dostaniecie.. jak ja daje rade to Wy TEŻ:-p
Agus.. kolorowych i koniecznie daj znac po wizycie;-)

reklama
no i poszły sobie
dobranoc Anufifi Czarodziejka kolorowych-buzia:-)
Sylwia a Ty gdzie się szwędałaś cały dzień?:-):-):-):-p:-):-)

Do góry