reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ptasiorek coś właśnie wyczytałam, że na chłopaka to raz, a porządnie a potem to na efekty się czeka:-):-):-) żeby właśnie nie poprawiać za dużo:-):-) zwariuje do jutra:szok::-):-) a tu się okaże,że pęcherzyka znowu brak:wściekła/y: nieeee pęcherzyk być musi:tak::-):-)
Sylwia szlaban musi być:-):-):-) tak to by się za bardzo rozbestwił:-):-)też sobie powymyślał parę razy dzienie codziennie hehehe:-):-):-) ja tam w sumie nie mam nic przeciwko, jestem nawet za:-):-)ale nie w planowaniu chłopaczka:-):-):-)

a mnie katar bierze:wściekła/y:

reklama
Ptasiorek coś właśnie wyczytałam, że na chłopaka to raz, a porządnie a potem to na efekty się czeka:-):-):-) żeby właśnie nie poprawiać za dużo:-):-)

...no właśnie, a ja w tym cyklu ciągle poprawiałam, poprawiałam i poprawiałam... :sorry2::confused::-D

BETI zero stresa, tylko pozytywne myślenie- pęcherzyk musi być! i już! :-) miłego monitoringu :tak::-)

Dziewczynki ja sie zwijam do łóżeczka....Padam ze zmeczenia:-D
Spijcie dobrze... Dobranoc....
dobranoc.gif

Hej dziewczynki godzinkę temu wróciłam z pracy i oczywiście nie wytrzymałam z ciekawości i zrobiłam drugi test i wyszły znów dwie kreseczki ,więc myślę że są spore szanse na fasolkę.Jutro chcę iść na betke tylko nie wiem czy to w każdej przychodni robią??????ile na wynik trzeba czekać ??i ile mniej więcej kosztuje???/(zresztą to nie aż takie ważne bo i tak zrobię ,ale ta z ciekawości o cene pytam)

no musi musi, też tak myślę:-):-) no to zobaczymy kochana czy trza poprawiać chłopaka czy nie:-):-) bo tempka to rewelacja proszę pani u pani:tak::-):-)

Sylwia dobranoc:-)
Karizrób rano z porannego moczu, ten chyba najprawdziwszy:tak:, a na betkę ja i tak bym poszła:-):-)

Jarzębinka no proszę calineczka ma już 3mm:-):-):-)a fotonka kiedy będziesz miała?:-) z Kacperkiem też wymiotowałaś?:-)

nic z tych rzeczy :tak: ciąża z Kacprem to była bajka,żadnych dolegliwości i gdyby nie rosnący brzuszek nie pomyślałbym, że jestemw ciązy :tak: więc teraz będzie chyba inaczej bo zaczyna sie juz nie ciekawie, narazie tylko mdłosci, ale chyba z dnia na dzień coraz bardziej dokuczliwe ..... wymiotów na razie nie ma, ale kto wie jak to sie skończy :-(

No co za drań ;-), próbuje sobie przypisać cały sukces :-D:-D

tak naprawdę, to chyba się poprostu ucieszył że sie udało :tak: nie zdawałam sobie wcześniej sprawy,że on tez juz tak mocno czeka na II kreseczki :tak:

jarzebinko masz jakies zdjecia wklejaj nam...

mam fotę, ale jak zrobie z niej zdjęcie to pewnie będzie mało widoczne, więc spróbuje ale pewnie wkleje z kolejnej wizyty, narazie jest tylko 3 mm, a na kolejnej pewnie juz bedzie wiecej i serduszko :tak: więc cierpliwości :tak::-D:tak:

spokojnej nocki :tak: i miłych snów :tak::-D;-)

Dobrej nocki Kochane!
Ja tylko na chwilke. Poczytalam co u Was i moge isc zaraz spac. Jutro czeka mnie nuuudne, calodzienne szkolenie z nowych standardow, moze dam rade, a na koniec na 1.5 godzinki musze wpasc do pracy.
Kari, ale masz super ze sa te II !!! U mnie nie wyszly...ale czekam do soboty. Niestey nie nastawiam sie, bo wszyskie objawy na @ mocno sie nasilily :(
Teraz dobranoc, pchly na noc, kalaruchy pod poduchy a pluskawki jako zabawki!!!

Podczytuję po cichu i widzę, że tu jakieś Fasolinki się pojawiają więc pomyślałam, że dołączę, jak można

reklama
Jarzębinka więc oby to inne przechodzenie ciąży to znak na dziewuszkę:-)jakoś jestem dobrej myśli ,że tak właśnie będzie:tak::-):-) czekamy kochana na foteczke w takim razie:-):-)
buziaki:-):-)
Royanna kolorowych ryba:-) i udanego dnia w pracy:-)
Arabella witaj cieplutko:-) widzę, że masz dwie dziewuszki:-) będziesz sie starać o chłopaczka?:-):-)

Do góry