reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ANUFIFI... oj czuję, że jednak przerwy w starankach u was nie będzie :-)
Fajnie wam, ja uwielbiam remonty, przeróbki w mieszakniu... ja jak coś skończę, to zaraz bym następne przerabiała :-D 3 lata mieszkamy a ja najchetniej jakieś nowe bym urzadzała :-D taki niespokojny duch jestem...

reklama
anufifi i ja uwielbiam takie sposoby na cokolwiek:-D tulam Cie :zawstydzona/y:- -głowa do góry, piers do przodu i musi byc dobrze;-)
arabella owszem-teraz to chcialabym juz tylko chlopca:zawstydzona/y:
royanna poki @ niet to nadzieja jest... ta Hiszpania mmmmm.... do jutra-powinno sie okazac samo co sie wydarzy w najblizszym czasie;-)

Wiecie co kobietki.... moj szanowny powiedział mi ostatnio, zebym zadała sobie pytanie "... czy chce dziecko tak w ogóle czy tylko chłopiec wchodzi w gre...." , bo jak to drugie to mam sie głeboko zastanowic:zawstydzona/y::-(ehhh...

Dla Was wszytskich spokojnego dnia czy to w domu czy w pracy czy na spacerze.

witam kari gratulacje i jeszcze raz gratulacje,zycze ci zdrowych 9 miesiecy,dbaj o siebie i fasolinke.piekne uczucie,dzieciatko to cud tez tak mysle ja jestem 4 raz w ciazy a wszystko przezywam jak za pierwszym razem..jeszcze raz gratuluje,bereshka ja bylam w ciazy i podawalam siostry syna do chrztu i nic sie nie stalo.pytalam ksiedza o ten zabobon bo tezu o nim slyszalam to powiedzial ze to bzdura,i po rozmowie z ksiedzem podalam denisa do chrztu,moja bratowa byla w ciazy podala brata syna do chrztu obecnie magda ma juz19lat a lukasz20 i tez nic sie nie stalo,decyzja nalezy do ciebie..beti o ja ze nie ma pecherzyka a moze jeszcze bedzie.uda sie napewno.bedzie dzidzia -cierpliwosci beti i bedzie dobrze.arabella wiatamy na,bb,margarita ci nasi mezowie.oni by chcieli wszystko szybciutko i z glowy..co nie..anufifi nie doluj sie kochana.bedzie dobrze,aga jak to leci ty juz przeszlas na 4 miesiac jak leci ten czas..jarzebinko to moze na dziewczynke jak ciaza jest odmienna jak poprzednia.

a ja wczoraj to bylam taka chora gardlo zawalone zimno mi bylo.lamalo w kosciach,caly dzien lezalam w lozku,ale dzisiaj jest juz lepiej,na cale szczescie,wczoraj myslalam ze sie wykoncze.a glodna jestem bo nic przelknac nie idzie wczoraj zjkadlam tylko banana dzisiaj musze cis zjesc bo umre z glodu a moja fasolinka jaka biedna tam w brzeszku..

Kari jeszcze raz wielgachne Gratulacje!!!

kiki no co ty jednego banana przez cały dzięń, szok!!! ja to jem masakrycznie duzo bo jestem co chwila głodna, w nocy to minimum dwa razy wstaje i jem krokmki, mleko z płatkami :/

Beti napisz co u Ciebie co jeszcze lakarz powiedział, zalecił.....

Anuffi kochanie ten cykl dajesz na luz więc moze bedzie udany;-)

Margeritta maz ma racje... bo nigdy nic niewiadomo ale co jak co uwazam ze chlpca można zaplanowac 99% dziewczynke w 70-80% więc zawsze masz wieksze szanse jezeli oczywiscie serduchowanie bedzie w owulke .....:tak:;-)

ptasiorek czyli udanych wakcji zycze;-)a moze jeszcze nie wszystko stracone iskierka nadziei zawsze jest:-)

royanna to czekamy na rezultat????

Bershka to czekamy koniecznie na zdjecie maleństwa!!!
dodaj suwaczka z dzidzią bo niewiemy nawet ile ma ciąza:zawstydzona/y:

arabella no tak nigdy niewiadomo ile cykli trzeba czekac ty masz o tyle lepiej ze na chłopczyka bedziesz sie starac wiec powinno byc szybko bo w owulke celujesz;-)

pozdrawiam cała reszte.... Sylwuś , Czarodziejka , jarzebinka i reszte"bandy":-)

Ostatnia edycja:
MARGARITKA i ANIA... to chyba u nich normalne... mój też od czasu do czasu teksty wrzuca, że takie planowanie, to sztuczne, wyrachowane, bez namiętności.... A niech se gada, ..na zdrowie. A ja i tak swoje robię ;-):-D

ja aga jem bardzo malo przy tej ciazy.jakos nie moge albo cos mi jest ale to i dobrze moze duzo nie przytyje i tak jestem juz dosc dobrze zbudowana..anufifi zobacz jarzebinka poddala sie mezowi i jak szybciutko byla w ciazy,moze warto zaryzykowac poddac sie emocja i juz bedzie dobrze.ptasiorek twoja mala jest zarabista i ma przesliczne oczy,mykam robic pizze odezwe sie potem..pa

no i mam suwaczek ale nie wiem czy znowu bedzie stał w miejscu czy jednak bedzie przesuwać datę :crazy:;-)

a dzidzię oczywiście wkleję :tak::tak::tak:

reklama
kiki a ja za to objadam się jak za.....trzech :-D trochę mnie to przeraża ale mam nadzieję, ze to tylko początki wyrównywania diety a później łaknienie minie ;-)

Do góry