reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam witam i o zdrowie pytam :)))
Anufifi- ja jestem kochana.....chetnie bym sie napila z Toba kawki ale wiesz ze nam nie wolno....Wczoraj bylismy u pewnego "czarodzieja" ktory powiedzial ze jesli juz pic kawe to mieloną (taka z ziaerenek) a Bron Boze rozpuszczalna bo to chemia na maxa...wiec co...Koniec z kawą bo ja czarnej mielonej nie lubie. Poza tym musialam odstawic mlodemu wszelkie slodycze!!!!!!!!!!!! Do picia tylko woda ewentualnie zwykla sypana herbata i koper wloski ale taki z apteki i nie z torebek!
Ja tez dostalam zakaz slodyczy, cukru....a kawe jesli nie chce czarnej mielonej to moge tradycyjną Inkę. No z moim zdrowiem tez nie najlepiej....przydalo by sie gdzies wyjachac i oczyscic troche....moze jakies gory...SPA...ehhh

babeczki ja spadam do domku...nie mam dobrych przeczuc odnosnie tego ze jestem w ciazy;-(znowu lapie dola..testuje rano...buziaki pa

witam wszystkie dziewczyny i jednego rodzynka :-)

Anufifi a skad jest ta teoria ze po owulce moze wyjsc dziewczynka?
bo szczerze mowiac tego nigdzie nie wyczytalm i nie bardzo to rozumiem :sorry2:
mysle ze nawet jak to sie sprawdza to jest bardziej "ryzykowne" niz 2-3 dni przed owulka, bo az tak dokladnie to ciezko wyznaczyc owulke...

Jestem :) z mamą się widziałam, ale jednak nie będzie dzisiaj u nas bo musiała pilnie wrócić do domu, pozałatwiać sprawy słuzbowe.

O jaaaaaaaaaaa, ale naskrobałyście :baffled::-) Już całkiem wypadłam z obiegu..

Anufifi dawaj zdjęcie w nowej fryzurce :tak:
gie-oska ja powinnam jutro dostać @ a jeszcze nie zatestowałam i nawet mi się nie chce :-D
Kiki kurcze weź tu bądź mądrym i znajdź wyjście z takiej sytuacji, trudno coś doradzić..chyba powinnaś zachowywać się tak jak podpowiada Ci serce i intuicja ;-)
Beti, Ptasiorek, Royanna, Czarodziejka, Bershka, Kicia tulam Was mocno! I pozostałe Laski też ;-)

hej kobitki!!
Pyszczek Ty nas nie denerwuj..skoro jutro masz @ dostac to robisz jutro test..jak chcesz mozemy razem zrobic hehe..ja bede robic ok 7rano zaraz jak wstane hehe...
Beti jak tam zdrowko juz lepiej??
Anufifi poprosze zdjecie nowej fryzury i ANTRESOLI!!!OBIECALAS!!
Bershka czekamy na zdjecia bobaska:p

gie-oska ja się uczę cierpliwości i pokory :tak::-) jeśli sie nie uda to przyda mi się to na następne cykle

A jeśli się uda to cierpliwość zostanie wynagrodzona :tak:

Gosia a Ty masz jakies objawy? Czy nadal nie bardzo?

reklama
Do góry