reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Beti1975!!!
Żona czuję się dobrze chociaz ma czasami bóle głowy (to też podobno objaw na chłopaka). Ale ostatnio troszkęzaczyna watpić czy nam wyszło z tym chłopakiem bo jej koleżance lekarz już w 12 tyg. powiedział że chłopak i się sprawdziło.
A mojej żonie ostanio powiedział że raczej dziewczyna( 17 tydzień wg USG).
Ale objawy ma raczej na chłopaka bo całkiem inaczej przechodzi ciążę niż z pierwszym dzieckiem - nasza córcią - :)
Ja tam ciągle licze ze nam wyszło i że to lekarz się myli a my mamy dobre przeczucia - :)

reklama
kurczę, a ja tak kawusie lubię i jakoś nie wyobrażam sobie poranku bez niej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
powiemy dziewczyną,że to ziołowa:-D:-D:-):-):-) hehe to nie będą na nas krzyczeć:-):-):-):-)

Royanka moich dziewczyn jak za długo w domku nie ma to tak jakoś cicho i głucho, jak są to czasem mam ochote za uszy i przez okno:-D:-D:-D:-):-) tak dają w kość:-):-) ale jak ich nie ma to jakaś taka cisza nienaturalna i już chce , żeby wróciły:-):-)

Beti no czasem tak się robi, że nakładają się posty. A ja często swoje edytuje, bo jak chcę szybko napisać i wysłać, to zawsze jakieś literówki popełniam :-D
Ja kawusię też lubię, chociaż nie muszę od niej zaczynac poranka, raczej tak w ciągu dnia lubię sobie czasem wypić, dla smaku :-) a dziewczyny nam Inkę proponują. Kurcze ja to Inki nie piłam nie wiem ile lat już :-D
Gosia albo na betke, albo czekaj do terminu @ i wtedy
Royanna widzisz jak Macius tęskni za rodzicami ...muu... super :tak: ja jeszcze nie znam tego uczucia ale może niedługo poznam :-)
Xavi Witaj! Mam nadzieję że ud Wam się upragniony chłopczyk :tak: Pozdrawiam!

Xavi ja też mam nadzieję, że lekarz się myli:tak::-)
bo jak widzisz na suwaczkach mam dwie laski w domu i teraz chłopa mi trza:-):-):-):-) i jeśli serduszkowaliście dzień po owu, to będzie jednak znak, że ja też tak muszę:-):-):-)
no i pewnie trzeba wierzyć:tak:, szkoda,żenie byliście na monitoringu wtedy była by pewność na 100%,że to było po owu

Beti odpuszcze sobie bete..nie chce robic sobie znowu nadzieji...co ma byc to bedzie poczekam na poniedzialku...
ale wiecie dziewczyny ta druga kreska jest prawie niewidoczna i to mnie martwi...
royannka a Ty jak robilas test ostatnio to nawet takiej bladziutkiej niewidocznej kresuni nie bylo??
Beti ale kawusie zapodalas hehe poprawila mi humor troche i chetnie ja bym wypila...
a jak sie pije capuccino to tez wplywa na plodnosc??
xavi_27 uwazam ze za bardzo sie przejmujecie plcia...jak ma byc chlopiec to wyjdzie na nastepnym usg jak dziewczynka to tez wyjdzie...wazne zebybylo zdrowe...teraz juz nic nie zmienicie...ja jakos nie wieze w jakies przesady na chlopca to jest tak a na dziewcyznke to sie czujesz inaczej
Nadal mam dola BETI daj cos na poprawe humoru...
anufifi nie ma a miala dac zdjecia antresoli i wloskow...NIE UCIEKNIESZ OD NAS:)DAWAJ ZDJECIA:)

ooo kochana a ile ja czasu inki nie piłam:-):-)
ale chyba trzeba będzie zakupić:tak::-) jest jeszcze ta co reklamują z cykorią:-) ale ona nie wiem , czy ma tam kofeinę czy jest tylko z cykorią:-)

Gosiu coś na poprawę humorku:-):-):-):-)

W zakonie siostra przełożona zbiera wszystkie zakonnice i mówi:
- Wczoraj stało sie coś strasznego - na naszym terenie znaleziono prezerwatywę!
Wszystkie:
- O mój Boże!
A jedna:
- Hihihi.
Przełożona:
- Ale to jeszcze nie wszystko - ta prezerwatywa była zużyta!
Wszystkie:
- O mój Boże!
A jedna:
- Hihihi.
Przełożona:
- Ale teraz najgorsze - ta prezerwatywa była pęknięta!
Wszystkie:
- Hihihi.
A jedna:
- O mój Boże!

Ja już nie pamiętam jak Inka smakuje :-D I nie wiedziałam że jest jakaś z cykorią! Chyba inne reklamy oglądam , heheh..;-)
Gosia nie denerwuj się, zobacz ile jeszcze dni do terminu @, tak jak napisałas do Xavi'ego - teraz już nic nie zmienisz, możesz tylko czekać, naprawdę :tak: trzymam kciuki żeby się udało.

Gosiu, u mnie dzien przed terminem @ nic na tescie nie bylo!!! A u Ciebie kilka dni jeszcze brakuje do @ a kreseczka choc bladzudka ale jest!!! Z kazdym dniem bedzie silniesza! Musimy tylko wierzyc, ze sie utrzyma a @ nie przyjdzie!!! Gosiu, to naprawde dobrze zwiastuje!!!

reklama
Hahahhahahahha...:-D:-D:-D dobre Beti :tak:
A ja się wczoraj dowiedziałam że brzdąc mojej kuzynki będzie miał na imię Beniamin, czy Benjamin ( heh, nawet nie wiem jak to się pisze :) Spoko imię, nie?

Do góry