reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Margarittko Twój powiew wiosny jest super:-):-):-)
jak tam dziewczynki?:-), a wózek czołg powiadasz? z czołgami do czynienia na codzień i wózek też..o nie.....rezygnuje hehe:-):-):-)
Bershka maszeruj do domku na L4:tak:

reklama
Tako o tak odradzam !!!!! kiedyś prowadziłam, rzeczywiście czołg ! to samo o Polaku słyszałam

Beti jak tylko źle będe się czuć jutro rano zmykam na L4, jejku jak mnie cięzko wypędzić z pracy na chorobowe aż sama siebie nie poznaję :baffled::dry:

Kiki czyli do zespołu szkół ekonomicznych chodziłaś.
Czyli widze ze czujesz klimat tego miasta.
la kogoś kto tam bywa przelotem to miasto brzydkie i beznadziejne ale dla kogoś kto tam spędzi jakiś czas to jest wyjątkowe miast - tak jak dla nas - :)
A czesto bywasz w Bytomiu??

Bershka mnie kiedyś kochana też tak nie mogli wypędzić na zwolnienie, ledwo siedziałam a na zwolnienie nie poszłam, ale stwierdziłam, że zdrówko ważniejsze, później i tak mi nikt za to nie podziękuje

Royanna tymczasem:-)

Margarittka dopiero teraz doczytałam:-):-) tak pięknie już tam macie??:happy: nosz kurde, a u mnie chlapa na całego:wściekła/y: lecę do Ciebie:-):-):-)

Becia a dziękuję- dizewczynki ok.Martysia coś marudzi,ale to chyba nic groznego.Niki zaraz sie obudzi:dry: Odkad zaczeła się "puszczac" musze miec oczy wszędzie:-D

Niki to teraz będzie sama domek zwiedzać:-):-):-)
a Martysia dalej tak chętnie do szkoły maszeruje w weekendy?:-):-)

No i pospane :sorry2: Wiem,ze teraz bedzie sama dom zwiedzała,ale poki co to Ci mowie- wszedzie musisz isc za nia:-D A co do Miśki to tak:tak: Sobota i szkoła mogłaby być codzien.Choc do tej irlandzkiej tez śmiga bez problemów co mnie/ nas niezmiernie cieszy :-)
A Tobie juz lepiej?

Zmykam- moze w jej popołudniowej drzemce uda mi sie zajrzec.

buziale

jasne kochana leć do małej, co by Ci dziecię gdzieś samo na zwiedzanie nie wyruszyło:-):-)
dlaczego moje nie pałają taką miłością do szkoły :baffled:hehe:-)
a u mnie choróbsko się odczepić nie może coś, a i chyba Bronek się we znaki daje,od jutra już po całej rano i wieczorem, bojem siem:-)
:baffled: już jestem taka jakaś
a co będzie 2*dziennie po całej:-)

buziaki do później :-)

reklama
Boszeeee, wreszcie dogoniłam te posty :wściekła/y:, bo piszecie dziś że :szok: A ja roboty w pracy tyle miałm, że dopiero o 12 luźniej się zrobiło....

Widzę, że mężczyzna z nami został :-) i jeszcze dobrze gada :-D dać mu... tej Inki :-D

GIE-OSKA kup jutro jeszcze jeden i siknij... każdy dzień więcej, to większe stężenie betki, to ta kreska co dziś blada, wyszła powinna być mocniejsza...
A meżowi nic nie mów, że znów kupiłas, ;-) mój to też taki "ekonomista" :-D:-D i takie drobiazgi po 10zł. wypomina :-D:-D ale jak konkretnie wydam, to nic nie powie :-D:-D

A ta kawa z cykorią z tej reklamy co facet usługuje 2 kobitkom, to RICORE :-)

Idę szukać PYSZCZKA na n-k... :-)

Do góry