reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Narazie zmykam wstawiac ziemniaczki, pozniej sie pojawie!

Gosiu, czekamy na fotke testu!
Anufifi-ostatnio sie mijamy :( , czekamy na fotke z nowa fryzurka!

reklama
dziewczyny jestem....

Nie wkleje zdjecia bo paskudne....

miałam skomplikowany troche dzien potem opisze ....bo Filipka na komp musze puścic...obiecałam , a w między czasie czekam Gie-oska na zdjecie testu....szybko|!!!!!!!!!1 bo słaba druga to dla mnie jasne....

Rano Filip obudził mnie takim wrzaskiem że myslałam ze skocze z tej antresoli...w efekcie niemal nogi połamałam....okazało sie że go ząb tak rozbolał i pekł kawałek....wiec dawaj do dentysty ..tak akcja że z nerów myślałam ze umre jak mu rozwiercała to niemal odjechałam ....wolałabym sama tam siedzieć....rzecz jasna.... potem zadzwoniła babcia moja ze ie ma z kim byc bo opiekunka sie rozchorowała wiec dawaj dzieci i do babci....teraz wróciłam ...łeb mi rozsadza....ale chyba nadrobiłam wszystko co napisałyście ....

to miło czytac ze wam mnie brakuje hehe:zawstydzona/y:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kochane moje....

i czuje nosem że Gie-oska nam zafasolkowała :) bo słaba krecha nieraz oznaczała tu juz wczesną ciąże ...czekam wiec na zdjęcie...

Beti jak sie czujesz?

Pyszczek ty sie daj skusic na testowanie jutro.....

Royanna no jakos sie mijamy , ale może w końcu nam sie uda popisac

Buziaki dla wszystkich ...

A gdzie nasza Czarodziejka?????poczaruj nam cos słońce....

Ostatnia edycja:
oo losssiee:szok: to rzeczywiście dzień szalony:szok:
bidulka Filipek nie ma nic gorszego jak ból zęba:-(
ale cieszę się, że wszystko ok już:tak:

a u mnie dalej kołowrotki w głowie:-) i katar mnie męczy cały czas:wściekła/y:, jutro ostatni dzień zwolnienia, alemój powiedział, że jak tak dalej będę się czuła to mam zapomnieć w poniedziałek o pracy :-)zobaczymy, może wyzdrowieje:-)z drugiej strony, fajnie tak z Wami od rana:-):-):-):-)

|Beti patrze na tój suwazek i ty kochana od poniedziałku zaczynasz staranka!!!!!!!!!! ale Ci fajnie.....mnie sie najprawdopodobniej w niedziele pojawi @ ...niby tez dobrze bo nowy cykl ale juz mam nerwa na to wszystko ...jak tylko pomyśle...

Gdzie ta Gieo-oska ....chce zobaczyc ten test!!!!!!!!!!!!!

taa, a w poniedziałek zobacze, czy jest sens , czy w ogóle pęcherzyk się pojawi:baffled:,mam nadzieję, że tak:-)
czekasz na @ tak świadomie, czy masz nadzieję, że nei przyjdzie?

a Gosia to normalnie w doope dostanie:-p:-):-)
testa chcemy zobaczyć!!!!:-):-)

hej babeczki...dopiero zasiadlam do kompa...test wkleje jak maz wroci z pracy bo ja w sumie nie wiem jak sie dodaje zdjecia na tym forum a poza tym jego zdjecia lepiej wychodza:p do 19dam zdjecie testu:-)
anufifi wspolczuje ze synek musial tak sie nacierpiec.
a moja 2latka wlasnie zdjela sama spodnie i sama probuje ubrac pizame hehe

reklama
Do góry