reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi baaaaaarrrdzzzzoooo mooocnooo trzymam kciuki i czekam na dobre wieści:tak::-):-)
Paula miłego popołudnia:-) do jutra:-)

a ja właśnie odebrałam tel od mojej gin.....i ma okienko i mam już do niej iść:szok::szok::szok:
idę się szykować:-)

buzia

reklama
Witaj Paula na naszym forum

ja też Cię nie kojarzę ;-)
Anufifi jestem z Tobą !!!
Beti trzymam kciuki uciekaj do gineczka !!

Witam Dziewczynki:)))
Widze ze tydzien zaczynamy z II kreseczkami :-D...
GOSIA .. Gratulacje :)) Spokojnych 9 mies ;)
To teraz ktora ? hihih :-)
Kiki..Kochana ..wazne ze juz cos ruszylo a nie stoi w miejscu.. to zawsze cos.. bo taka niewiadoma chyba jest najgorsza.. Ale trzymam kciuki by bylo ok ;-):tak:
Paula..Witaj w gronie ;-)
Anufifi.. Kochana trzymam kciuki za wizyte!! .. I glowa do gory.. Ale tak sobie mysle ze my tu juz to jak weteranki.. dziewczyny dochodza po nas.. odchodza z II kreseczkami na inne watki a my dalej tu koczujemy:-D Nam nadzieje ze to sie zmieni szybciutko :-pCzego i kazdej Wam Dziewczynki zycze.. ktore czekaja jak i my :)))
A co do bocianow to moj mężuś widzial ostatnio w drodze do Wrocka :-D moze to jakis znak ;) Ale watpie bo w zeszlym roku to bociany u nas nawet petle mialy i kurcze dooopa :angry::-D
Milego popoludnia Dziewczynki.. Pozdrawiam WSZYSTKIE i CALUJE WSZYSTKIE :))))))

Ostatnia edycja:
Witam moje Dziewuszki popołudniowo ! :-)
Idę poczytać..kurcze, ile stron :szok:
Ja dzisiaj od rana od 8 cały dzień na uczelni, dopiero niedawno wróciłam, jeszcze mnie robienie obiadku czeka i musze trochę odpocząć...
Ale zaraz napiszę co i jak u mnie :-)

No to nie pozostaje nic innego jak czekac na wieści:tak:
Od Beci, anufifi i teraz od Pyszczka:-)

Oczekuje zatem

42.jpg

Anufifi kochana z niecierpliwością czekam na to co Twój ginek powiedział dzisiaj, mam nadzieję że będą to dobre wieści ;-) trzymaj się ciepło i nie martw się bo jestem z Tobą myślami i wszystko będzie dobrze :tak:

Czarodziejko serdecznie dziękuję za gratulacje :-):tak::-D

Agnieszko przecież Twoja rola nie polegała tylko na "doradzaniu nam" ale również na byciu razem z nami, we wspólnych staraniach, radościach i smutkach ;-) a nie Ci się "nie udało" to nie prawda. a co się miało udac? te wszystkie metody mogą tylko wspomóc w planowaniu płci, a i tak natura rządzi się swoimi prawami i Bóg daje życie, więc cieszę się razem z Tobą Alankiem i mam nadzieję że będziesz nadal z nami :tak: fajne zdjęcia i jaka twarzyczka wyraźna :-)

Kiki widzisz jednak coś się ruszylo, to dobrze :tak: a emocje z Ciebie uszły w postaci łez, ale to co, nikt nie jest maszyną i nie zawsze kontroluje swoje wewnętrzne przeżycia...mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej. zobaczysz jak przyjedzie, jak dłużej porozmawiacie :tak: a koleżanki nie pozwól sobie wypersfadować :no: nawet o tym nie myśl, to raczej niech Twój M postra się o lepszy kontakt z Tobą, a nie będzie Ci inne kontakty ograniczał ...
fajnie Twój dzieciaczek klaszcze do mamusi :-)

Beti ah ten Bronek Cię męczy no żesz kurde! :wściekła/y:

Margaritta kobieto bądź dumna ze swojej zdolnej córci ! Eh, to chyba świetny moment dla każdego rodzica usłyszeć takie pochlebne opinie o dziecku ;-) gratuluję :tak::-)

Bershka wielkie dzięki za Gratulacje!!!! :-) hehe no w sumie tak to już 8 miesięcy, tylko mój M tego nie może zrozumieć, że to się liczy od dnia ostatniego okresu :-D takie wielkie oczy zrobił jak go uświadomiłam :szok::-D ale szybko czas leci, widac po Twoim suwaczku ...:tak:

Royanna ale napięcie wywołałam! Widzę że u Ciebie również ;-) Dziękuję ślicznie!
Arabella Dzięki wielkie, ja też tak myślę o moim teściku , hihi :-)

Asus jej, jakie przejścia :confused: ale mam nadzieję że będzie już tylko lepiej :tak:

Sylwuś dziękuję bardzo za gratulejszyn :-D:-):tak:
Kinga ja też bardzo się cieszę! choć jeszcze po cichutku..czekam do wizyty u ginka na potwierdzenie testu ;-) Dzięki wielkie za gratulacje :-)

Gosia hihihihiihihi co tam Listopadóweczko?? :-D Gratulacje!!! Doczekałaś się mocniejszej kreseczki więc to dzidzia! Ale fajnie :-):-):-):-):-):-);-):tak: ściskam Cię mocno

Czarodziejko ale przygoda! Nie mogę :-D;-)

jarzebinka Tobie również tak samo pięknie dziękuję za gratulacje :-) i zdrówka życzę Tobie i dzidziusiowi

Paula Witaj i powodzenia w starankach! :-)

Nadrobiłam?? hehe.. zaraz napisze co u mnie :tak:

A ja spędziłam z M miły weekendzik u mamy i brata, wprawdzie po drodze popsuło nam się autko i musieliśmy zawracać i drugie wziąć i było 2 godziny opóźnienia :baffled: a jeszcze ja kierowałam heheh... ale M twierdzi że to nie przeze mnie :-D ale tort urodzinowy zaczekał i w ogóle było fajnie :tak:

Powoli przyzwyczajam się do myśli że jestem w ciąży :-) Ale czekam na wizytę u gina, którą mam za tydzień w poniedziałek. To powinien być już 6ty tydzień ciąży, więc mam nadzieję że będzie widać naszą dzidzię już troszkę :tak:
Co do objawów to latam w nocy po dwa razy na siku i nie mogę spać nad ranem :baffled: nigdy tak nie miałam bo ogólnie śpioch ze mnie, a teraz budze się koło 6 i nic, leżę, nie mogę usnąć, a w nocy się kręcę cały czas.

Zauważyłam już u siebie ten ciążowy śluz :tak::-) Tak jak pisałyście, taki biały rzadki i jest mi taaaaak mokro ! :tak:
Zaczynają mnie boleć trochę piersi, są drażliwe i powiększone ;-) No i jakoś tak czuję się zmęczona byle czym :tak:

Już myślałam żeby może jednak na tą betę pójść, potem żeby może jeszcze jednego teściora zrobić dla potwierdzenia, ae chyba nie ma po co, kreski wyraźne, a ja już czuję że jestem w ciąży :tak::-):-):-)

I wiecie co? Może to głupie ale raz przy jedzeniu mi się pomyślało - "No synuś mamusia musi coś zjeść żebyśmy nie byli głodni" heheh nie wiem co mi strzeliło do głowy że tak pomyślałam że akurat "synuś" :-):tak: intuicja??

Mój M chodzi podekscytowany, ale oboje czekamy na tą wizytę u gina, żeby już było pewne wszystko :-) Myślę że wtedy dopiero powiemy rodzicom M i mojej mamie i bratu :tak: Mojemu Tacie już powiedziałam, jak byłam u niego w niedzielę na cmentarzu :tak: pewnie się cieszy ;-) No i pewnie powiem najbliższym 3 koleżankom. A reszcie później :-)

M mówi że jakaś zestresowana chodzę i mam strach w oczach :baffled::-D i trochę to prawda, martwię się żeby wszystko było ok, żeby okazało się u gina że wszystko dobrze i żeby dzidzia zdrowo rosła przez te 9 miesięcy ;-) żeby była zdrowa . no a poza tym jakby nie patrzeć to dla mnie nowa sytuacja!!! Jeszcze do końca się nie oswoiłam, czuję przeogromne szczęscie, ale też strach żeby wszystko się udało i było ok :tak:

Ale cierpliwość w tym cyklu została mi wynagrodzona najpiękniej jak to tylko możliwe, więc cierpliwie czekam na wizytę u gina :-)
Teraz tylko muszę zacząć czytac wszystko o ciąży :-D:-D:-D jak dbać o siebie, co jeść i w ogóle :-) Same rozumiecie

Buziaki dla wszystkich Was!

reklama
HEJ...

U mnie kiepkie wieści...nawet nie chce mi się pisać.....znów mam torbiele i dostałam leki, bo bez nich mój cykl trwał by nawet z 60 dni....
Gin był niezadowolony zły ze wyjechał bo juz mi utawsił cykl w styczniu i teraz znów się popieprzyło....
ekkk czekam na @ ale nie wiadomo czy przyjdzie..oby....
ide kąpać chłopaków.....

Ginek powiedziała ze jak przez najblizsze 2-3 cykle nie zajde to moze byc w ogóle problem , bo nawet jak dojdzie do zapłaodnienia to zarodek musi walczyc z jak na niego wiezowcem któym jest mój mięśniak nie mały...
Totalna załamka...juz trace nadzieje ...

Ostatnia edycja:
Do góry