ale już prawie końcówka marca, więc za jakieś 3 msc:-):-) szybko zleci:-):-) czy Twój się wybiera w podróż półroczną ta taką wiesz:-)?,że takie plany przesunięte, ale chyba nie, bo przecież pisałaś, że już niedługo w domku osiądzie na stałe:-)
reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Beti.. nien ie .. poprostu pisalam juzn ie raz.. ze moge rodzic najwczesniej KONIEC marca... :-) a najpozniej poczatek wrzesnia.. wiec musze sie streszczac 

Musze leciec... bede potem..
Paa Dziewczynki
)

Musze leciec... bede potem..
Paa Dziewczynki
Ostatnia edycja:
kiki750321
Fanka BB :)
witam beti sylwia gieoska
beti to sama ciekawa jestem czy masz fasolinke jak juz pisalam te testy robia nas zwariowane raz dwie kreski raz jedna,poczekamy do poniedzialku jak nie przyjdzie to znaczy ze jest fasolinka a jak przyjdzie to staranka dalej z anufifi taka mialyscie umowe ze zaciazycie razem..fajnie ze w koncu sie pojawilas i jestes z nami..
sylwia czerwiec juz tuz tuz i tez bedziemy w lipcu czekac na dwie kreseczki u ciebie..
bereshka mi sie wydaje ze w 16 tyg juz zobaczy co nosisz pod serduszkiem,mi z ercanem powiedzial wlasnie w 16 tyg ze to chlopczyk na 90 procent no i jest,wydaje mi sie ze juz bedziesz wiedziec ,ja juz 17.3 moze bede wiedziec..
agnieszko witam fajnie ze jestes slyszalam slyszalam z tym stolikiem zagladne jakie one sa i napisze ci co i jak czy widzialam u nas po ile i dogadamy sie oki..a jak alanek.jak widze piekna fotke wstawilas jaki fajny brzusio juz,super..
gieoska dziadzia na zawsze zostanie w twoich myslach i serduszku,sciskam..
beti to sama ciekawa jestem czy masz fasolinke jak juz pisalam te testy robia nas zwariowane raz dwie kreski raz jedna,poczekamy do poniedzialku jak nie przyjdzie to znaczy ze jest fasolinka a jak przyjdzie to staranka dalej z anufifi taka mialyscie umowe ze zaciazycie razem..fajnie ze w koncu sie pojawilas i jestes z nami..
sylwia czerwiec juz tuz tuz i tez bedziemy w lipcu czekac na dwie kreseczki u ciebie..
bereshka mi sie wydaje ze w 16 tyg juz zobaczy co nosisz pod serduszkiem,mi z ercanem powiedzial wlasnie w 16 tyg ze to chlopczyk na 90 procent no i jest,wydaje mi sie ze juz bedziesz wiedziec ,ja juz 17.3 moze bede wiedziec..
agnieszko witam fajnie ze jestes slyszalam slyszalam z tym stolikiem zagladne jakie one sa i napisze ci co i jak czy widzialam u nas po ile i dogadamy sie oki..a jak alanek.jak widze piekna fotke wstawilas jaki fajny brzusio juz,super..
gieoska dziadzia na zawsze zostanie w twoich myslach i serduszku,sciskam..
kiki750321
agnieszka juz weszlam na ta stronke wiem jaki co i jak.popatrze w sklepie czy sa takie u nas i dam znac..
ide zaraz do kumpeli posiedze potem wieczorkiem zagladne do was.
margarito witam..
ide zaraz do kumpeli posiedze potem wieczorkiem zagladne do was.
margarito witam..
Cukiereczek_wwy
Kochane bardzo się martwię!!
Od 3 dni coś boli mnie po prawej stronie tam co wyrostek. Strasznie kłuje ale to tylko w tym miejscu. Co to może być? Czy to oznacza, że z ciązą jest cos nie tak?? Proszę o pomoc bo naprawde sie martwie.
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Cukiereczek.. ja Ci proponuje wizyte u lekarza.. jestes juz z betki 7..8 tydzien wiec mozesz smialo isc.. on sprawdzi wsiooo czy jest ok.. i bedziesz spokojniejsza.. bo takie porady przez neta to sa " tak na oko" bo zadna z nas nie wie tak naprawde co Ci jest ..A z tego co wiem to pobolewania brzucha to ponoc normalka we wczesnej ciazy..ale radze wizyte u DOKTORKA.. Pozdrawiam :-)
anufifi
tęsknię...
i znów tu sie jakoś pusto zrobiło :-
-(
reklama
Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta:
"Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana...
Cena 360 zł. Informacja - na miejscu."
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę.
-Wcale nie chodzi mi o to, że chcesz mnie sprzedać,
ale dlaczego tak tanio? Skąd wziąłeś tą cenę?
-Już Ci wyjaśniam : 80 kg mięsa po 2 zł to daje 160 zł,
złota obrączka - 200 zł. Razem 360 zł. Gra?
Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach
kartkę napisaną przez żonę:
"Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany...
Cena 0,67 zł. Informacja - na miejscu."
Tym razem awanturę robi mąż.
-To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za takie
grosze chcesz opchnąć?
-Już Ci wyjaśniam : dwa jajka po 0,32 zł to daje 0,64 zł,
10 cm rurki giętkiej za 0,03 zł.
Razem 0,67 zł. Gra?

"Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana...
Cena 360 zł. Informacja - na miejscu."
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę.
-Wcale nie chodzi mi o to, że chcesz mnie sprzedać,
ale dlaczego tak tanio? Skąd wziąłeś tą cenę?
-Już Ci wyjaśniam : 80 kg mięsa po 2 zł to daje 160 zł,
złota obrączka - 200 zł. Razem 360 zł. Gra?
Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach
kartkę napisaną przez żonę:
"Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany...
Cena 0,67 zł. Informacja - na miejscu."
Tym razem awanturę robi mąż.
-To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za takie
grosze chcesz opchnąć?
-Już Ci wyjaśniam : dwa jajka po 0,32 zł to daje 0,64 zł,
10 cm rurki giętkiej za 0,03 zł.
Razem 0,67 zł. Gra?

Podziel się: