reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wierzycie we wróżby ?
Ja poznałam pewną wróżkę i wkleję Wam co mi napisała a czy się sprawdzi to zobaczymy. Pytanie było o wszystko.... ale nie mogę Wam pokazać całości :zawstydzona/y::-D
jedynie co to o dziecko, płeć etc.. a czy się sprawdzi to zobaczymy. Wtedy moze uwierzę we wróżby

to sobie poczytajcie ;)

Ale do rzeczy!
Z kart wynika, że urodzi pani śliczną dziewczynkę.
Ale to nie koniec wróżby. Karty pokazują, że ma Pani poważny problem z
emocjami. Rozumiem, ciąża, hormony - sama pamiętam swoje dwie ciąże! Ale
mam wrażenie, że zbyt emocjonalnie, dramatycznie podchodzi Pani do wielu
spraw. Brak tu wyciszenia.
Na szczęście dziecko jest silne, ciąża przebiegnie prawidłowo, poród
będzie szybki. Tylko niech Pani dba o samą SIEBIE, bardzo proszę! Karty
sugerują jak najwięcej relaksu, przydadzą się też łagodne ćwiczenia,
głębokie oddychanie, spacery.
I jeszcze jedno: proszę u nowo narodzonej istotki położyć nacisk na
dokładny przegląd stawów biodrowych, kręgosłupa.

Co do drugiej części Pani pytania - z kart wynika, że 3.5-letnia
pociecha jest... ciemnowłosym chłopcem.

To tyle, pozdrawiam serdecznie!
wróżka Monika

wiecie co, tak naprawdę to wszystko zależy też od atmosfery w pracy, ja już powiedziałam, że idę od razu, bo w mojej pracy to moje dziecie tylko nerwicy by sie nabawiło:baffled::-)

Bershka podaj namiary na tą wróżke może mi tez przepowie kto tak siedzi w moim brzuszku ;-)
a co do Twojej przepowiedni to bardzo dobrze że poszłaś na L4 bo musisz dbac o siebie :tak:

reklama
Witajcie Słoneczka.
A u mnie wszystko w porzadku:tak:, Karolek ładnie mi rosnie, karmie tylko piersią Waży 7550.
Krzysiu zakochany w młodszym bracie:szok:, pomaga mi, całuje go aż do przesady:-D. Karolek to taki wesołek ciekawski rozglada się dookoła, śmieje się, ach ...radość mamy wielką dzięki niemu:-D:-D:-D.

Ja może się skuszę na trzecie dzieciątko, oby udała mi się córcia tym razem, ale to zajakiś czas:blink:.

Jarzębinko a co u Ciebie, jak staranka, a jak urządzanie nowego mieszkanka?

Do góry