reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti to Ty artystka jesteś :tak::sorry2:Gratuluję !

Mój kolega też ma takie studio i jest bardzo z niego zadowolony. Szczególnie w okresach ślubnych :sorry2::sorry2:

reklama
Paula ja mam studio fotograficzne, grafike i poligrafike, oraz organizacje wesel i innych...:-):-):-)

super!!! :-):-):-) ja kiedyś interesowałam się fotografią nawet chciałam uczyć sie w tym kierunku, ale moje życie poszło w innym kierunku a mi pozostało tylko to że uwielbiam robić zdjęcia i nigdzie nie ruszam sie bez aparatu :-)
za to mój brat zajmuje sie trochę wystrojem sal weselnych :tak:

Gosiu póki co jestem do piątku i chyba wrócę na ok. m-c

Dobrze, ze idziesz skonsultować z innym lekarzem te plamienia. Nie każdy jest alfą i omegą. a ten suwaczek śliczny ale odmierza wiek dzidziusia od momentu zapłodnienia a nie od ostatniej @ więc do końca nie będzie ( chyba) wiarygodny jak ten od @

Witaj Gosiu:-) daj znać co tam u gina
Bershka jak jest fajna pogoda to super fotki w plenerze wychodzą, ale jak chlapa i zimno to wtedy do studia, ale osobiście plenerowe bardziej mi się podobają:-)
a resztę to już nie ma wyjścia bo dowodowe czy paszportowe to raczej w plenerze nie zrobie:-) no a reklamy i tym podobne to można wszędzie zrobić:-):-)

EDIT: Paula jest też bez aparatu ani rusz :-)

Poza tym większość kalkulatorów zapłodnień pokauzję mi datę zapłodnienia na 18 dzień cyklu a u nas było przytulanie ostatnie w 13 dniu więc jakoś ciezko mi uwierzyć, ze tak długo mogły przeżyć "chłopczyki" bo mój mąż ma je szybkie ale takie zdechłe trochę, szybko padają :-):-D:-D:-D:-D

Gosiu bardzo dobrze że idziesz do drugiego gina, może ten Cię uspokoi :tak:powiedz mu jakie masz obawy żeby Ci wszystko wyjaśnił....a te bóle brzucha to mogą być mini skurcze albo poprostu macica....ja tez myśle że te moje kłucia mają zwiazek z macicą....mam nadzieję :tak:

Dzień dobry kochane :)

u nas sypie ...masakra...
Filip w nocy mi sie dusił tak go kaszle i dzwonie po lekarke.
Tomusia musze zapisac do ortopedy ...masz racje Bershka lepiej sprawdzic.
Kurcze nie jest dobrze....

do 15 dzisiaj zwariuje chyba.....

hej Aniula:-) no to po ince:-)
Bershka zawsze można wstawić w inne słoneczne tło:-)i już deszczu nie będzie:-)

reklama
Do góry