Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzień Dobry laseczki
))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-)
musiałam zbadac krew przed kolejną poniedziałkową wizytą u ginka - morfologia i jeszcze cytomegalia IgM i IgG, no i mocz oczywiście.
a ja mam dzisiaj, ale dopiero o 16.15Paula ja chetnie bym poszla na L4 ale musze pracowac zeby wieksza kase dostac potem na zwolnieniu!poza tym siedze 8godz przed kompem i mega zle sie czuje potem:-(
skoro źle sie czujesz powinnaś odpoczywać a nie siedzieć 8 godzin przed kompem.
męczą mnie tylko dojazdy i z tego względu niedługo pójde na L4 

suwaczki wariują
zatem trzymam kciuki za dzisiejsze usg
super że wyniki masz dobre aoby kolejne wyszły równie dobrze 

Myślałam że mam to już za sobą a tu klops! Jeszcze tak nigdy nie miałam żeby mnie nudności obudziły! A jednak.