reklama
anufifi
tęsknię...
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Dziewczyny....
bo ja spacerówki szukam , a wiem że niektóre z was maja MacLareny?????czy możecie cos napisac????
ja mam ja mam :-)
dokladnie ten model i kolor :
RA Maclaren Quest Sport Black/Scarle kolekcja 2009 (625081973) - Aukcje internetowe Allegro
mam tez mutsy, ktory jest super ale ciezki.
na szybkie wypady z rozbieganym baczkiem maclaren jest swietny.
latwo sie prowadzi , sklada rozklada, jest wygodny, z fajnych niepotliwych materialow. ja polecam jesli szukasz zwinnej parasolki

acha i ten model ma super bajer tzn taka tasme ze mozna powiesic na ramie i niesc jak torbe.
tak wogole to czesc wszytskim

P
patrysia*
Gość
A mnie asię bardzo ale to bardzo podobaja wózki V3 jest lekki nie drogi praktyczny no i ogólnie łądny i gdybym miała kupować to tylko ten:-)
Coneco V3 3w1 GŁĘBOKI+SPACERÓWKA+FOTELIK MAKED (624484354) - Aukcje internetowe Allegro

Coneco V3 3w1 GŁĘBOKI+SPACERÓWKA+FOTELIK MAKED (624484354) - Aukcje internetowe Allegro
Aniu dzieki za linki ten mutsy slider mi sei podoba ostatnio babka jechala w takim to az sie ogladalam za nia zeby zobaczyc marke a potem na necie szukalam:-)poza tym on jest lekki chyba:-)
Pyszczek napewno sprawdzisz sie w roli mamy i wychowasz dobrze swojego bobaska:-)
Aniu ty tego maclarena szukasz dla bobaska nr 3 czy dla mlodszego synka??
Pyszczek napewno sprawdzisz sie w roli mamy i wychowasz dobrze swojego bobaska:-)
Aniu ty tego maclarena szukasz dla bobaska nr 3 czy dla mlodszego synka??
T
Tusia.
Gość
o PATRYSIA,świetny.ja właśnie też mam ochote na ten czerwoniutki.
dziewczynki poradzcie prosze.mam cykle 28d.jak w zegarku.to czy planując dziewczynke to dni;6,7,8,9,10.cyklu bendą dobre?czy już lepiej 10-nie.

dziewczynki poradzcie prosze.mam cykle 28d.jak w zegarku.to czy planując dziewczynke to dni;6,7,8,9,10.cyklu bendą dobre?czy już lepiej 10-nie.

a mam pytanie..chcialam sie ubezpieczyc w jakiejs ubezpieczalini zeby dosyac kase po urodzenie dziecka ale czy to prawda ze trzeba min 6mcy przed porodem placic skladki??bo jesli tak jest to chyba juz sie nie lapie na to co??
P
patrysia*
Gość
o PATRYSIA,świetny.ja właśnie też mam ochote na ten czerwoniutki.
dziewczynki poradzcie prosze.mam cykle 28d.jak w zegarku.to czy planując dziewczynke to dni;6,7,8,9,10.cyklu bendą dobre?czy już lepiej 10-nie.![]()
mi się też podoba i na zywo widziałąm jest taki mały zgrabniutki super i gdyby nie to że już mam to gwarantowane że bym go kupiła

P
patrysia*
Gość
a mam pytanie..chcialam sie ubezpieczyc w jakiejs ubezpieczalini zeby dosyac kase po urodzenie dziecka ale czy to prawda ze trzeba min 6mcy przed porodem placic skladki??bo jesli tak jest to chyba juz sie nie lapie na to co??
nie wiem

reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Gie-oska.. tak z tego co wiem to tak jest .. minimum 6 miesiecy ..ale zadzwon np. do PZU na infolinie i sie sptyaj ;-)..
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki .. z wiekszoscia sie widzimy na 28 ;-).. ale z tymi co nie .. to zostawiam Caluski
)
Kiki.. trzymaj sie Kochana zdrowo ..
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki .. z wiekszoscia sie widzimy na 28 ;-).. ale z tymi co nie .. to zostawiam Caluski
Kiki.. trzymaj sie Kochana zdrowo ..
Podziel się: